АДЕСТАБ (здрави съдове за дълъг живот) 60 табл.

31.29лв.55.99лв. (-44%)

В наличност

-за стабилизиране на кръвното налягане

-за профилактика на инфаркт и инсулт

-за профилактика на тромбоза

-за профилактика на лезии на ретината

-за намаляване на горещите вълни по време на менопаузата

-за подобряване на трофизма на миокарда

-за намаляване зависимостта от времето

Сравни

Съвременният начин на живот, стресът и физическото бездействие влияят неблагоприятно върху състоянието на целия организъм. Едно от най-важните, но най-слабите места е съдовата стена. Нарушенията на неговата трофичност и еластичност водят до увреждане, а последицата е появата на атеросклеротични плаки, развитието на атеросклероза, хипертония, исхемична болест и техните усложнения /инфаркт и инсулт/.

Има различни начини за предотвратяване на инфаркт и инсулт. Основната гаранция за нейния успех обаче е еластичната съдова стена. За това разработихме леко антихипертензивен и ангиотропен продукт – Aдестаб. Приема се по схема, което позволява стабилизиране на кръвното налягане и значително намаляване риска от развитие на съдови усложнения в организма.

СЪСТАВ: калиев хлорид; магнезиеви соли на лимонената киселина; микрокристална
целулоза (Е460); арония (Aronia melanocarpa) плодов прах; маточина (Melissa officinalis);
цветове от невен (Calendula officinalis); калциеви соли на мастни киселини (E470a); хмел
шишарки (Humulus lupulus); копър семена (Foeniculum vulgare); хидроксипропил
метилцелулоза (Е464); полиетилен оксид (Е1521); глог екстракт плодове (Crataegus
oxyacantha); хвощ екстракт (Equisetum arvense); титанов диоксид (Е171).
Препоръчителната дневна доза /4 таблетки/ съдържат:
Калий 640 mg – 32% от референтната стойност на хранителните вещества
Магнезий 88 mg – 23,5% от референтната стойност на хранителните вещества
Арония плод на прах 300 mg
Маточина листа на прах 100 mg
Невен цвят на прах 80 mg
Хмел шищарки на прах 40 mg
Копър семена на прах 40 mg
Екстракт от плод на глог 24 mg
Екстракт от хвощ – 20 mg

За какво са здравите кръвоносни съдове?

За да функционира нормално кръвоносната система, която осигурява жизнеспособността на целия организъм, е необходимо да се поддържа добро състояние на съдовете и на първо място тяхната еластичност. В здравите кръвоносни съдове стените са еластични; те могат да се разширяват и свиват в зависимост от нуждата. Този процес увеличава притока на кръв, което означава, че нормалният интензивен метаболизъм се осъществява в тъканите и органите. Когато съдовете се стесняват, това забавя метаболитните процеси. По-малко кръв преминава през тесни съдове и тъканите и органите, до които доставят кръв, започват да гладуват и да работят по-зле. Но най-опасното в това отношение е натрупването на продукти от разпад в тъканите и органите, което сериозно нарушава техните функции.
Има и друга важна причина, поради която трябва да се грижите за еластичността на кръвоносните си съдове – поради способността им да се компресират и разширяват, налягането в артериите и вените се регулира. А разликата в налягането осигурява движението на кръвта през съдовете. Както си спомняте, налягането в артериите трябва да е по-високо в зоните, разположени по-близо до сърцето, а във вените – обратно. Но като цяло налягането във венозните капиляри трябва да е по-ниско, отколкото в артериалните, в противен случай кръвта няма да тече в тях. Когато стените на вените загубят своята еластичност, изпълват се с кръв и вече не могат да се свиват, налягането във вените се увеличава и разликата в налягането между венозните и артериалните капиляри намалява. Това се превръща в друга причина за забавяне на метаболитните процеси, развитие на хипоксия (кислороден глад), насищане на тъканите с продукти на разпад и следователно нарушение на тяхната функция. Когато напрежението се промени по време на стрес, нетренираната стена може да се счупи или да бъде повредена по друг начин, което може да доведе до образуване на кръвни съсиреци. По този начин съдовата стена трябва да е достатъчно еластична, за да устои на стресови промени и да не се срути.

Aдестаб има лек регулиращ ефект върху съдовия тонус, като същевременно поддържа еластичността на кръвоносните съдове.

Друго важно условие за нормалното функциониране на кръвоносната система са гладките стени на кръвоносните съдове, през които кръвта преминава бързо, без да среща никакви препятствия. Въпреки това, в нееластичен повреден съд, вътрешният слой, ендотелът, се нарушава и кръвните съсиреци започват да залепват по стените или се образува атеросклеротична плака. Такива изпъкналости на вътрешната повърхност на съда причиняват кръвна турбуленция, при която кръвните клетки се сблъскват, губят структурата си или дори умират. В резултат на това съставът на кръвта се променя.

Стените на здрав съд са покрити отвътре с тънък слой ендотел, който отделя специални вещества, които предотвратяват съсирването на кръвта. Но когато интимата (вътрешният слой на съда) е повредена, процесът на кръвосъсирване започва незабавно. И тромбоцитите реагират първи: те се придържат към увредената област и дори отделят специални вещества, които провокират спазъм на съда и призовават нови тромбоцити на помощ. Тогава се случва следното. Специални вещества в кръвта (фактори на кръвосъсирването) се комбинират помежду си, което води до загуба на силни нишки на специален протеин – фибрин на това място. След това завършва образуването на кръвен съсирек.
Aдестаб подобрява метаболизма в съдовата стена и поддържа здрава съдова цялост. И при здрави съдове горните проблеми не се появяват.
Еластичните, гладки, неповредени съдови стени са основните условия за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Следователно Aдестаб работи не само за подобряване на кръвоносните съдове, но и на миокарда, осигурявайки лек антиаритмичен ефект.

Състав: калиев хлорид, магнезиев цитрат, арония на прах(Aronia melanocarpa), лимон на прах (Melissa officinalis), цвят на календула на прах, прах от семе на копър (Foeniculum vulgare), калциев стеарат, хидроксипропил метилцелулоза, полиетилен гликол (PEG 4000), екстракт от плодове на глог (Crataegus oxyacantha), екстракт от билка хвощ (Equisetum arvense), оцветител за храни.

Продуктът се препоръчва:

-за стабилизиране на кръвното налягане

-за профилактика на инфаркт и инсулт

-за профилактика на тромбоза

-за профилактика на лезии на ретината

-за намаляване на горещите вълни по време на менопаузата

-за подобряване на трофизма на миокарда

-за намаляване зависимостта от времето

Прием: Възрастните приемат по 2 капсули 2 пъти дневно по време на хранене. Продължителността на приема е 4-6 седмици. При необходимост приемът може да се повтори. Повторни срещи са възможни през цялата година.

****

Произход – Русия! Клинично изследван!
Без странични ефекти и противопоказания!
Продуктът не е лекарство!
Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ