КОМПЛЕКС 3D (детокс и антиоксидант) 30 табл.

90.99лв.109.99лв. (-17%)

В наличност

-разширени вени
-за профилактика на атеросклероза и хипертония
-чернодробна дисфункция
-хронична интоксикация
-синдром на хронично възпаление (увреждане на елементи на съединителната тъкан в ставите, кожата, кръвоносните съдове)
-оксидативен стрес
-заболявания на сърдечно-съдовата система
-превенцията на ускореното стареене

Сравни

Поради наличието в състава на такива активни вещества като глутатион трипептид, SOD и каталаза, дихидрокверцетин, продукта решава няколко проблема едновременно: забавя стареенето на клетъчно ниво, предотвратява интоксикация, причинена от процеса на гликиране, има регенериращ, противовъзпалителен, имунопротективен и ангио- и хепатопротективен ефект

Продуктът е насочен към ускоряване на втората фаза на детоксикация. Намалява нивото на хронично възпаление в съединителната тъкан и съдовата стена, което е особено важно при атеросклероза, флебит.

Състав: Глутатион, Бирена мая, обогатена със селен, L-цистеин, Дихидрокверцетин, Екстракт от кълнове от ечемик, Каталаза, Витамин Е, Ретинол палмитат (витамин А), Аскорбил палмитат (витамин С)
Основен компонент е глутатион. Той е лек детоксикант и един от най-мощните антиоксиданти, който предотвратява развитието на неконтролирани възпалителни реакции. Чрез регулиране на активността на ейкозаноидите, той е в състояние да намали активността на провъзпалителните цитокини, намалявайки концентрацията на С-реактивен протеин и други възпалителни фактори. Глутатионната система е основната вътреклетъчна антиоксидантна защитна система и определя редокс състоянието на вътреклетъчната среда. Глутатионът поддържа функционалната активност на тимуса и предотвратява свързаната с възрастта инволюция. Наличието на глутатион позволява на ß-лимфоцитите да се прикрепят към антигена и, ако е необходимо, да се дисоциират, за да се прикрепят към следващия, поддържайки тяхната активност и намалявайки натоварването на костния мозък, далака и лимфната система, предотвратявайки развитието на автоимунни и алергични заболявания, а също така предотвратява развитието им след предишни инфекции. Глутатионната система има антимутагенен ефект и предотвратява увреждането на клетъчната ДНК и дегенерацията на нормална клетка в ракова. Възстановява други антиоксиданти като витамини С и Е (след неутрализиране на свободните радикали те самите могат да се превърнат в нестабилни молекули). Той е кофактор за друг мощен антиоксидантен ензим, глутатион пероксидаза.

Продуктът се препоръчва при:

-разширени вени
-за профилактика на атеросклероза и хипертония
-чернодробна дисфункция
-хронична интоксикация
-синдром на хронично възпаление (увреждане на елементи на съединителната тъкан в ставите, кожата, кръвоносните съдове)
-оксидативен стрес
-заболявания на сърдечно-съдовата система
-превенцията на ускореното стареене

Прием: Възрастните приемат по 1 капсула дневно по време на хранене. Продължителността на приема е 4-6 седмици. При необходимост приемът може да се повтори. Повторни срещи са възможни през цялата година.

****

Произход – Русия! Клинично изследван!
Без странични ефекти и противопоказания!
Продуктът не е лекарство!
Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ