ПРОТЕСТОН (пептиди за мъжкия организъм) 30 кап.

77.89лв.109.99лв. (-29%)

Налично за предварителни продажби

  • за нормализиране работата на мъжката пикочно-полова система;
  • при еректилна дисфункция
  • за умерено повишаване на тестостерона
  • при аденом на простатата
  • при хроничен застоен простатит
  • при преждевременна еякулация
  • при намалено качество на еякулата
  • при намалено либидо
  • за подпомагане на имунната система
  • за увеличаване на умствената и физическата активност
Сравни
Протестон е създаден на основа на пептидни и непептидни биорегулатори. Той нормализира мъжката репродуктивна система, подобрява еластичността на съдовете, повишава сексуалната функция, както и забавя растежа на простатния аденом.
Клиничните изследвания показват повишена работоспособност, както и голяма ефективност при психическа и физическа преумора и артериална хипотония. Протестон активира енергийните и метаболитни процеси в организма, възстановява и нормализира имунна, невроендокринна и репродуктивна системи на мъжкото тяло, подобрява функционирането на простатната жлеза.
Основни компоненти:
*AA-21 (дипептид, състоящ се от L-глутаминова киселина и L-лизин)
Възстановява работата на редица системи на мъжкото тяло. Нормализира метаболизма, променяйки функционалното състояние на нервната и ендокринната системи. Има селективен ефект върху клетките на мъжката репродуктивна система и подобрява функционирането на простатната жлеза.
*L-лизин
Незаменима основна алифатна аминокиселина – катализира процесите на ензимни трансформации, участва в метаболизма на протеини и въглехидрати, намалява съдържанието на триглицериди в кръвния серум, насърчава усвояването на калций и поддържа баланса на азот в тялото, участва в производството на антитела, хормони и ензими, повишава имунитета срещу вирусни инфекции, насърчава образуването на колаген и възстановяване на тъканите. Лизинът помага за предотвратяване на остеопороза, катаракта, запазване на мускулната тъкан и облекчаване на стреса. Заедно с витамин С той участва в образуването на карнитин.
*L-глутаминова киселина
Принадлежи към заменимите аминокиселини, но е незаменима за някои тъкани на човешкото тяло. Отговаря за регулиране на метаболитните процеси в централната нервна система; има ноотропен, детоксикиращ, свързващ амоняка ефект. Освен това участва в окислителните процеси на мозъчните клетки с образуването на енергия (АТФ), осигурява синтеза на серотонин, повишава пропускливостта на мускулните тъкани за калиеви йони, участва в синтеза на ензими (NAD), c-AMP, c-GMP.
*L-аргинин
Аминокиселина, която поддържа оптимално ниво на холестерол в кръвта, което има положителен ефект върху състоянието на кръвоносните съдове и работата на сърцето. В допълнение, тази аминокиселина стимулира производството на инсулин, намалява количеството телесни мазнини, стимулира синтеза на растежен хормон и ускорява оздравителния процес.
*Бирена мая
Обогатена със селен – за благоприятен ефект върху черния дроб, оптимизирайки работата му при различни остри и хронични заболявания. В допълнение, тази комбинация от компоненти удължава младостта, предотвратява образуването на ракови клетки и укрепва имунната система. Маята подобрява усвояването на храната, активира транспортните функции на червата, нормализира метаболитните процеси, има имуностимулиращ и детоксикиращ ефект и помага за елиминиране на токсичните вещества.
*Пантел (екстракт от еленови рога)
Екстрактът от еленови рога е известен от древни времена със способността си да забавя процесите на стареене на тялото. Рогата подобряват мозъчната функция, като активират паметта, вниманието и изострят зрението. Те поддържат мъжката сила до дълбока старост. Екстрактът от еленови рога има тонизиращи свойства, употребата им е показана при физическа и психическа умора, неврастения, астенични състояния, неврози, импотентност, менопауза, ниско кръвно налягане.
*Гемолен (суха кръв на северни елени)
Източник на желязо, аминокиселини, с положителен ефект върху кръвообразуването в случай на анемия. Ускорява процесите на възстановяване и заздравяване след наранявания, фрактури, хирургични интервенции. Забавя процеса на стареене, активирайки енергийни, синтетични и метаболитни процеси, повишава имунитета, възстановява умствената и физическата работоспособност, стимулира половата функция, влияе положително на автономната нервна система, използва се за артериална хипотония, подобрява съдовата еластичност, намалява зависимостта от метеорологичните промени, ускорява адаптацията на тялото до физическа активност, повишава ефективността.
*Екстракт от кора на пигеум (африканска слива)
От средата на миналия век се използва за премахване на различни заболявания на простатната жлеза, утвърждава се като ефективно средство за лечение на импотентност и мъжко безплодие, доброкачествена простатна хиперплазия и нарушения на уринирането. В медицинската практика pidgeum се използва и в следоперативния период след аденектомия и простатектомия, за ускоряване на репаративните процеси и възможно най-бързо възстановяване на функцията на пикочно-половите органи.
*Цинк
Укрепва имунната система, насърчава бързата регенерация на кожните клетки след увреждане, предотвратява развитието на различни бактериални и вирусни заболявания, подобрява паметта, подпомага функционирането на органите на зрението, участва в синтеза на протеини, помага за правилното функциониране на репродуктивната и репродуктивната системи.
*Екстракт от епимедиум (Horny Goat Weed)
Има антиоксидантно, противовъзпалително, антибактериално, антисептично и възстановяващо действие. Флавоноидите от женско биле спомагат за облекчаване на спазмите, намаляват чупливостта на капилярите, насърчават бързата регенерация на тъканите. Използва се като омекотяващо отхрачващо средство.
Протестон се препоръчва:

*за нормализиране работата на мъжката пикочно-полова система;
*при еректилна дисфункция
*за умерено повишаване на тестостерона
*при аденом на простатата
*при хроничен застоен простатит
*при преждевременна еякулация
*при намалено качество на еякулата
*при намалено либидо
*за подпомагане на имунната система
*за увеличаване на умствената и физическата активност
Прием: по 1 капс дневно по време на хранене. Продължителност – 1 мес. При необходимост може да се проведе повторен курс.

****
Произход – Русия! Клинично изследван!
Без странични ефекти и противопоказания!
Продуктът не е лекарство!
Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ