РЕВИФОРТ (за имунна система на онкоболни) 60 капс.

185.99лв.259.99лв. (-28%)

В наличност

• профилактика на онкопатология;
• като част от комплексното лечение на онкоболни с различна локализация и стадий на процеса;
• имунодефицити от различен произход;
• системен лупус еритематозус;
• склеродермия;
• ревматизъм;
• множествена склероза;
• хроничен хепатит;
• диабет
• комбинирана сърдечно-съдова патология;
• предотвратяване на преждевременно стареене
• метаболитни нарушения

Сравни
Ревифорт е ефективно противотуморно средство, използвано за предотвратяване появата на рак и при терапията на пациенти с рак в различни етапи и локализация на образуванията.
Предназначение:
Ефективността на продукта е потвърдена от клинични изпитания и се използва при:
• профилактика на онкопатология;
• като част от комплексното лечение на онкоболни с различна локализация и стадий на процеса;
• имунодефицити от различен произход;
• системен лупус еритематозус;
• склеродермия;
• ревматизъм;
• множествена склероза;
• хроничен хепатит;
• диабет
• комбинирана сърдечно-съдова патология;
• предотвратяване на преждевременно стареене
• метаболитни нарушения

Дозировка: по 1 капсула 1-2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност– 1 месец почивка между курсове – min 10 дн

Състав

Revifort съдържа глюкани, които стимулират имунната система и водят до активно многофазно унищожаване на раковите клетки. Активни съставки са екстракти от гъби Cordyceps, Reishi, Shiitake, Maitake, Ехинацея и Ламинария. Ето е подробностите за състава.
Гъба Шиитаке е най-изследваната гъба с доказани фармакологични свойства. Тя има силен антитуморен ефект. Съдържа полизахарид Лентинан, молекула B-1,6-1,3-D глюкан, която има мултивалентен ефект върху тялото: увеличава скоростта на съзряване на макрофагите, NK клетките и цитотоксичните Т-лимфоцити (CTL); увеличава продължителността на живота им; индуцира и подобрява литичната активност на макрофагите, естествените клетки убийци и CTLs. Става очевидно, че B-1,601,3-D глюканите активират левкоцитите, така че те по-активно и умело атакуват и унищожават туморните клетки. Лентинанът стимулира производството на туморни инхибитори (цитокини, TNF, IL-1) от тези клетки. Когато CTL и NK клетките се стимулират с Lentinan, се активира унищожаването на чужди клетки с помощта на протеини перфорини и гранзими. Когато бъдат разпознати, левкоцитите се приближават до тях и хвърлят перфорини върху клетъчната повърхност, които незабавно се вграждат във външната мембрана. В този случай се образуват празнини, през които клетката губи течност и умира. При недостатъчна ефективност на перфорините се отделят гранзими, които разрушават клетъчното ядро. Употребата на Lentinan самостоятелно води до увеличаване на производството на интерлевкин-1 и фактор на туморна некроза при пациенти с рак на стомаха. Lentinan също индуцира производството на интерферон и интерлевкин-2 при пациенти с рак. В допълнение към Lentinan, други полизахариди, извлечени от шийтаке, имат антитуморен и имуностимулиращ ефект. Изолиран е полизахарид, съдържащ манан-пептидно съединение (KS-2) и емитанин, което драстично инхибира растежа на тумора. Лабораторни проучвания показват, че пречистеният полизахарид е нетоксичен, засилва имунните реакции, стимулира регресията на тумора и дори изчезването му за пет седмици със саркома, асцитен хепатом, карцином на Ерлих, както и други симулирани тумори, и предотвратява химическата канцерогенеза. Шийтаке е особено ефективен срещу тумори на стомашно-чревния тракт, белите дробове и кожата. Той инхибира растежа на тумори и предотвратява образуването на метастази. В Япония Lentinan често се използва за поддържане на имунната функция при пациенти с рак по време на химиотерапия, тъй като е известно, че химиотерапевтичните агенти причиняват сериозно имунно потискане.
Гъби Рейши са най-ценното при различни новообразувания. Сътрудничеството между Националния център за изследване на рака и Департамента по агрохимия в Университета Шизуока (Япония) през 1980 г. доведе до откриването на най-силните b – Рейши глюкани (GL-I-2a-b). Те ускоряват узряването на имунокомпетентните клетки, увеличават продължителността на живота на макрофагите, CTL и NK клетките няколко пъти, активират ги, така че те да започнат да проявяват безпрецедентно висока цитотоксична активност спрямо всякакви атипични клетки. Те също така повишават TNF-a, както и IL-1 и IL-6. Освен това беше установено, че ергостеролите Рейши имат директен инхибиторен ефект върху тумора. Клиничните проучвания показват, че пациентите, приемащи Рейши, понасят по-добре химиотерапията и лъчението. Те нямат подчертан спад в левкоцитите и имунологичните параметри.
Гъби Маитаке са „изгряващата звезда“ на микологията, гъба, която се изучава активно сравнително наскоро – само тридесет години. Доказано е, че ежедневната употреба на екстракт от Maitake укрепва имунната система и значително намалява риска от рак. Антитуморният ефект на Maitake е много мощен. Съдържа бета-глюкан, наречен Gri-fon-D. Той има уникална структура и е един от най-мощните изследвани противоракови полизахариди. Maitake засилва цитотоксичната активност на макрофагите и спомага за потискане действието на канцерогените; проявява антиметастатична активност. Проучванията показват, че след приема на екстракт от Maitake, раковите клетки се унищожават от активирани имунни клетки. Освен това Maitake инхибира туморната ангиогенеза – бързото образуване на кръвоносна система в тумора, чрез което храната и кислородът се доставят към тумора и продуктите от разпадането се отстраняват. Гъбата стимулира апоптозата на раковите клетки и производството на IL-6, известен с ефективността си в борбата с раковите клетки, както и стимулира синтеза на различни лимфокини. Бета-глюкан Maitake е силно активен срещу устойчиви на хормони клетки от рак на простатата и е ефективен и при рак на пикочния мехур. С обща антитуморна активност Maitake все още проявява специфичност на органите, което се проявява при лечението на рак на гърдата, матката, яйчниците, простатата и пикочния мехур.
Гъба Кордицепс. В Китай е основен лек на националната медицина от 1200 години. Китайските лекари я използват, за да подобрят здравето, да повишат тонуса и да преборят много заболявания: бронхит, пневмония, ангина пекторис, туберкулоза, цистит, пиелонефрит, гломерулонефрит, хепатит, цироза, ревматизъм, преждевременно стареене и това не е пълен списък. Кордицепс притежава изразени имунорегулаторни и противотуморни свойства. Той е ефективен при автоимунни заболявания като склеродермия, системен лупус еритематозус, ревматоиден артрит и ревматизъм, поради нормализирането на функционирането на органите, които регулират имунната система. Кордицепс има бактериостатичен ефект срещу няколко десетки патогенни бактерии, има противовъзпалителен ефект и е по-ефективен от хидрокортизон. Подобрява функционирането на сърдечно-съдовата система и помага за по-доброто понасяне на химио- и лъчевата терапия.
Пурпурна ехинацея. Тя съдържа етерични масла, полезни смоли, основни за здравето органични киселини, витамини и най-уникалните природни антиоксиданти ехиноцин и ехинолон.
Съставът на лечебните витамини и минерали, е изключително богат – витамини А, С, Е, магнезий, манган, калий, натрий и др. Това прекрасно растение е изключително богато на:
* желязо, необходимо за образуването на червените кръвни клетки и подобряване състав на кръвта,
* калций, който е незаменим за здрави кости и зъби, което е важно в напреднала възраст,
* селен, който дава способността да се противопоставя на всякакви заболявания,
* силиций, който е необходим за формирането на здрави тъкани след операцията.
Всички тези елементи повишават имунитета, подобряват метаболизма, имат антиалергични, антимикробни, диуретични, антивирусни, противотуморни и противовъзпалителни свойства.
Ехинацеята активно почиства цялата лимфна система, кръвта, черния дроб, бъбреците, предотвратява разрушаването и помага за възстановяването на здравите клетки, бори се срещу бактерии, вируси, гъбички и патогенни микроби, активира и мобилизира всички защитни сили на организма за борба с болестите. В същото време тя перфектно стимулира растежа на здрави клетки, производството на антитела, незаменимо средство при психическо и физическо изтощение и подобрява поносимостта при химио- и лъчетерапия.
Ламинария (Морско зеле, Laminariae thalli)
Ламинарията е водорасло с огромно количество витамини от група В и микроелементи. Те имат мощен укрепващ и детоксикиращ ефект върху организма: стимулират работата на стомашно-чревния тракт и черния дроб, при синтеза на хемоглобин и съзряването на еритроцитите, както и растежа на здрави тъкани; спомагат за понижаване на нивата на холестерола; нормализират функцията на щитовидната жлеза, метаболизма и имунния статус.
Ревифорт е натурален продукт от онко серията, произведен по разработка на Научно-производствения център за ревитализация и здраве – Русия, Санкт Петербург.
****
 
Произход – Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ