РИНОЛАКС (почиства и регенерира дихателни пътища) 50/10 мл.

78.99лв.109.99лв. (-28%)

В наличност

  • стимулира регенеративните процеси в дихателните пътища
  • облекчава симптомите на задръствания и сухота в носните проходи и синусите
  • ускорява регенерацията на назофарингеалната лигавица
  • помага за нормализиране на микрофлората на носната лигавица, назалното дишане и възстановяването

 

 

Сравни
Те стимулират регенеративните процеси в дихателните пътища, облекчават симптомите на задръствания и сухота в носните проходи и синусите. Пептидите активират локалния имунитет и ускоряват регенерацията на назофарингеалната лигавица, което е важно за лечението на атрофични състояния.
Почистващият балсам – помага за нормализиране на микрофлората на носната лигавица, назалното дишане и възстановяването. Балсамът за почистване се препоръчва като лечение срещу прекомерна сухота на носната лигавица; за хора, които работят в прашни райони; срещу алергичен ринит; за хигиена на носа; за профилактика на заболявания на горните дихателни пътища.
Регенериращият балсам – съдържа B-звена на кръвоносните съдове. Той има силен регенериращ, антибактериален, противовъзпалителен и антивирусен ефект. Регенериращият балсам използвайте срещу възпалителни заболявания на носа и назофаринкса; хроничен атрофичен ринит; синузит; за следоперативна рехабилитация след хирургични интервенции на пара-назалните синуси; срещу вазомоторния ринит; за превенция на бронхопулмонарна патология
Начин на приложение:
Балсам за почистване: Пръснете 2-3 пъти от спрея и го разпръснете с леки масажиращи движения.
Регенериращ балсам: поставете няколко капки в областта на назолабиалния триъгълник и областите на кожата, изискващи специални грижи, разпределето го равномерно до пълно абсорбиране.
* Непременно разгледайте и сродния продукт Алвенорм форте, 120 мл.
****
Произход – Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ