ANTI-AGE COMPLEX NB 15 мл./50 мл./ 30 капс.

629.99лв.

В наличност

• справя се със стреса и умората
• подобрява обмяната на веществата
• помага за справяне с претоварването и безсънието

Сравни
SKU: 596 Категория:
Комплексът против стареене NB е иновативен инструмент за подмладяване и възстановяване на тялото. Това е уникална разработка на руските учени без аналог в света, разработен по най-модерната технология. Той олицетворява интегриран подход към опазването на младостта, красотата и енергията, чрез активиране на вътрешните ресурси на вашето тяло.
Анти-AGE комплексът NB се състои от три продукта:
*лицев серум с бърз видим лифтинг ефект – BEAUTY;
*колагенов и енергиен активатор – ACTIVITY;
*многокомпонентният пептиден препарат HEALTH.
В състава влизат високо активни пептиди, антигликанти и мощни антиоксиданти от естествен произход. Всички те се справят с възрастовите промени във всички посоки, възстановяват тялото като цяло, запазят младостта на клетъчно ниво, връщат свежестта и безупречен вид на кожата. Анти-възрастовият комплекс NB ефективно се справя със стреса и умората; подобрява обмяната на веществата; помага за справяне с претоварването и безсънието.
Невероятното трие включва:
Активност – ефективно подобрява паметта, метаболизма, предпазва тялото от стареене, 50мл. Разтворете 25 капки от концентрата в 100 ml питейна вода при стайна температура. Препоръчително е да се приема в първата половина на деня.
Състав – Пептид от В-звена на имунната система (АА-3), хрущялен пептид (АА-9), екстракт от розмарин, екстракт от хематококи (астаксантин), екстракт от ечемик (съдържа супероксиддисмутаза), екстракт от корен от женшен, натриева сол на алфа липоева киселина
Здраве – укрепва имунната система, бързо се справя със стреса и безсънието, 30 капсули. За възрастни препоръчителната доза е 1 капсула дневно с храна. Продължителността на приема 4-6 седмици. Ако е необходимо курса се повтаря. Възможни са повторни приеми през цялата година.
Състав: Пептид на епифизната жлеза (АА-1), пептид от В-звена на имунната система (АА-3), глутаминова киселина, аспарагинова киселина, екстракт от астрагал, 5-хидрокситриптофан (грифонов екстракт), фолиева киселина (витамин В9).
Красота – серум за лице с бърз лифтинг ефект прави кожата млада и лъчезарна, 15мл. В зависимост от нуждата се използвайте 1 – 2 пъти на ден. За максимален ефект серумът се ползва редовно най-малко 28-30 дни 3-4 пъти годишно.
Серумът против бръчки е активатор на младежкия код и реализация на мечтата за перфектна красота без бръчки. Комбинацията от професионални пептиди и високо активни биотехнологични комплекси е истински пробив в областта на ревитализаторите и анти-възрастовата козметология. Основните цели на серума: ремоделиране на всички кожни структури, борбата срещу гликацията – основният враг на колагена и бърз лифтинг ефект. Серумът има силно подмладяващо и регенериращо действие върху кожата, което му придава лекота и еуфория. Кожата изглежда млада, по-еластична, хидратирана, опъната и няма следи от малки бръчки.
Състав: Matrixyl® synthe’6 ™, екстракт от кората на юлибрисинова албиция /копринено дърво/ (Prodizia ™), екстракт от император цилиндричен (Moist-24 ™), екстракт от розмарин, екстракт от градински чай, екстракт от листен папрат Cyathea cumingii (Liftessense ™), Syn®-Ake, екстракт от червена детелина, лецитин (Sterocare ™), липозоми с витамин С, екстракт от йерусалимски артишок.
В състава на серума има доста непознати неща, затова предлагаме пояснения за познавачите и любопитковците!
Какво представлява Matrixyl® synthe’6™?
Това е мощен пептид против бръчки, действащ върху 6 основи на възстановяването на кожата. Този пептид „нарежда“ на кожата да произвежда ВАШ СОБСТВЕН колаген и хиалуронова киселина. Matrixyl® получава наградата за иновации в областта на козметиката през 2015 година.
Каква представлява юлибрисинова албиция?
Юлибрисинова албиция наричана още персийско копринено дърво или спящо дърво е широколистно медоносно растение. В този растителен вид са идентифицирани биоактивни съединения като тритерпеноидните сапонини, макроциклични алкалоиди, хиперозид, кверцитин, изокверцитин, албитоцин, бета-ситостерол, амирин, 3,4,7-трихидроксифлавон, спинастилгликозид, мацееринова киселина, лактон, метилов естер, акациселина, лактон, а маслото му е богат източник на ?-каротин, който се използва в производството на фотозащитни кремове.
Каква представлява Moist 24 ™?
Това е хидрогликолен екстракт от корена от Imperata Cylindrica, който осигурява на кожата значителна хидратация. Използва се за като основа за грим и лечение на сух скалп.
Каква представлява Syn®-Ake?
Syn®-Ake е активно вещество против бръчки, основано на трипептид, имитиращ ефекта на Waglerin 1. Този пептид се намира в отровата на Temple Viper /тропическа усойница/ и намалява свиването на мускулните клетки, изглажда мимическите бръчки. Използва се за лечение на бръчки, особено тези, насочени към експресионни линии.
Какво е Liftessense™?
Liftessense™ е иновативен биотехнологичен комплекс, извлечен от екстракт от голяма дървесна папрат (Chyathea Cumingii). Той се включва в серума, за да даде моментно повдигащ ефект.
****
Произход – Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ