ЧИТОМУР ЛИНГВАЛ (за поддържане на оптималната функция на клетките на пикочния мехур) 10 мл.

95.99лв.

В наличност

• хроничен цистит
• нарушен процес на уриниране в резултат на заболявания на простатата
• нарушен процес на уриниране в резултат на менопаузата
• неврогенен пикочен мехур
• незадържане на урината в резултат на отпускане на тазовите органи при жените.

Сравни
Категория:
В Читомур има естествен пептиден комплекс А-12, съдържащ аминокиселини (лизин, левцин, изолевцин, аланин, серин глутаминова киселина, аспарагинова киселина, тирозин, валин, аргинин), получен по високо ефективна технология на отделяне на ниско молекулярни пептидни фракции на тъкани на пикочния мехур на млади телета. 

Пикочният мехур е важен детоксикиращ орган в човешкия организъм, който складира отделената от бъбреците урина и в подходящ момент я извежда извън тялото. Изпускането на урина е често срещан здравословен проблем за хората и има огромно негативно влияние върху тяхното качество и активност на живот. Обикновено проблемът по-често се среща при мъже над 40 години и е съпроводен със смущения в простатната жлеза. Неправилното функциониране на клетките на пикочния мехур в резултат на различни ендогенни и екзогенни за човешкия организъм фактори води до сериозни нарушения и болестни състояния.

Сложните полипептидни фракции в Читомур имат целенасочен и селективен ефект върху клетките на пикочния мехур. Продуктът е естествен за човешкия организъм, усвоява се лесно и се комбинира с други хранителни добавки и лекарства. Може да се използва като допълнение към конвенционално медицинско лечение.

Предимства на продукта:

Подобрява състоянието на клетките на стената на пикочния мехур, стимулира мускулния тонус на детрузора или сфинктера, подобрява и нормализира метаболитните процеси в тях.
Води до забавяне на процеса на остаряване на организма.
Подходящ и безопасен а мъже и жени.
Изпълнява същата роля като пептидните биорегулатори, които се развиват естествено в организма.
Няма нежелани странични ефекти и предозиране
Пептидният биорегулатор Читомур е ефективен при:
• хроничен цистит
• нарушен процес на уриниране в резултат на заболявания на простатата
• нарушен процес на уриниране в резултат на менопаузата
• неврогенен пикочен мехур
• незадържане на урината в резултат на отпускане на тазовите органи при жените.
Препоръчителният прием за лица над 18 г. е по 1-2 капсули, сетрин. Продължителност на приемане 1-3 месеца. Целесъобразно е да се проведе повторен курс след 1-3 месеца.
****
Произход – Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ