REVIFORM МАСЛЕНА СМЕС 170 мл.

30.99лв.59.99лв. (-48%)

Изчерпан

  • за качествено и балансирано хранене
  • за повишаване на тонуса и енергията на организма
  • за превенция на зоболявания на чревния тракт. черния дроб и жлъчните пътища
Сравни
SKU: 612 Категория:

Незаменим източник на ненаситени мастни киселини Омега-3, Омега-6 и Омега-9.

Продуктите от серия „Reviform“ са разработени за ефективна борба с наднорменото тегло. Продуктите съдържат витамини и минерали необходими за нормалното функциониране на организма. Използването на продуктите „Reviform“ помагат с борбата срещу излишните килограми, като балансиран и здравословен начин на живот, като в същото време активира всички органи и системи.

Блендът е извлечен от богати на масла зеленчуци наситени с богати мастни киселини, макро и микро елементи, като се счита, че са оптимални за балансирана хранителна стойност. Мазнините от зеленчуци съдържат: комплекс от витимини- А, Е, Ц, Д и К, които са задължителни за нормалното функциониране на биохимичните елементи в човешкия организъм.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Препоръчително е като добавка към студени и топли ястия и предястия за добавяне на приятен вкус и аромат, също и за набавяне на ненаситени мастни киселини. Не се препоръчва за топло приемане. Да се държи в хладилник!

****
Произход – Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ