ЧАЙ ДИАНОРМ (стомах, дванадесетопръстник, задстомашна жлеза) 25бр.

8.99лв.59.99лв. (-85%)

В наличност

  • гастродуоденит и пептична язва,
  • хроничен панкреатит,
  • захарен диабет тип 1 и 2,
  • храносмилателни разстройства, причинени от дисфункция на панкреаса,
  • профилактика на диабетна ангиопатия на долните крайници и ретината
Сравни
SKU: 705 Категория:
Ексклузивната серия „Аюрведа билкови чайове“ е четвърто поколение чай на база на аюрведични и традиционни билки и подправки. Всеки от фито-чайовете ​​се основава на принципа за привеждане на процесите в равновесие. Някои аюрведични билки и подправки са заменени с традиционни, близки по дух, енергия и микроелементен състав. В източната медицина има редица растения, уникални по своята същност и свойства и в класическата медицина просто няма алтернатива на тях. Те са включени в основните билкови чайове, насърчаващи организма към саморегулация, детоксикация, укрепване на имунната система и забавяне на процеса на стареене.
Дианорм чай нормализира работата на стомаха, панкреаса и дванадесетопръстника; оптимизира образуването на храносмилателни ензими и инсулин; предпазва стомашната и чревната лигавица от увреждане; намалява стреса върху панкреаса. Има много гладък анти-хипергликемичен ефект. Улеснява протичането на диабета и предотвратява развитието на неговите съдови усложнения.
Препоръчва се при:
-гастродуоденит и пептична язва,
-хроничен панкреатит,
-захарен диабет тип 1 и 2,
-храносмилателни разстройства, причинени от дисфункция на панкреаса,
-профилактика на диабетна ангиопатия на долните крайници и ретината.

Състав: листа от зелен чай (Camellia sinensis L.), семена от копър (Anethum graveolens L.), цвят от лайка (Matricāria chamomīlla L.), листа от евкалипт (Eucalyptus viminalis L.), цвят от невен (Calendulae Officinalis L.), издънки от боровинка (Vaccinium myrtillus L.), корен от бяла ружа (Althaea officinalis L.), бял равнец (Achilléa millefólium L.), корен от джинджифил (Zingiber officinale L.), корен от женско биле (Glycyrrhiza glabra L.).

Прием: възрастни и деца над 14 години – 1 път, на гладно, прясно приготвена напитка. Продължителността на приема е 2 месец. Повторните срещи са възможни 3-4 пъти годишно.

Приготвяне: Поставете 1 пакетче (1,5 g) в чаша и я залейте с гореща вода. Препоръчителна температура на водата е 80 – 90ºC. Оставете да се запари за 3-5 минути.
Ограничения за употреба: непоносимост към отделни компоненти, бременност и кърмене. Препоръчително е да се консултирате с лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте чая, като пълноценен и балансиран заместител на храненето.
****
Произход – Русия! Клинично изследван!
Без странични ефекти и противопоказания!
Продуктът не е лекарство!

КАТЕГОРИИ