ЧАЙ РЕЛАНОРМ (централна нервна система) 25бр.

13.99лв.59.99лв. (-77%)

В наличност

  • синдром на хронична умора,
  • нарушения на съня,
  • при стрес и депресия,
  • намаляване на паметта и концентрацията,
  • сложни програми за прочистване на организма.
Сравни
SKU: 699 Категория:

Ексклузивната серия „Аюрведа билкови чайове“ е четвърто поколение чай на база на аюрведични и традиционни билки и подправки. Всяки от фито-чайовете се основава на принципа за привеждане на процесите в равновесие. Някои аюрведични билки и подправки са заменени с традиционни, близки по дух, енергия и микроелементен състав. В източната медицина има редица растения, уникални по своята същност и свойства и в класическата медицина просто няма алтернатива на тях. Те са включени в основните билкови чайове, насърчаващи организма към саморегулация, детоксикация, укрепване на имунната система и забавяне на процеса на стареене.

Чай Реланорм намалява стреса и повишава работата на нервната система. Помага за нормализиране на цикъла сън-будност. Има имуномодулиращ ефект.

Приложимо при:

* синдром на хронична умора,
* нарушения на съня,
* при стрес и депресия,
* намаляване на паметта и концентрацията,
* сложни програми за прочистване на организма.


Състав: Зелен чай на прах (Camellia sinensis L.), карамфилови пъпки (Syzygium aromaticum L.) на прах, листа от босилек (Ocimum basilicum L.) на прах, кора от канела (Cinnamomum verum L.) на прах, цвят от невен (Calendula Officinalis L.) на прах, листа от маточина (Melissa officinalis L.) на прах, корен от джинджифил (Zingiber officinale L.) на прах, билка дяволска уста петолистна (Leonurus quinquelobatus L.) на прах, корен от женско биле (Glycyrrhiza glabra L.) на прах.

Джинджифилът ободрява и подобрява кръвообращението. Дяволската уста, маточината и босилека имат релаксиращи свойства.
Прием: възрастни и деца над 14 години – 1 път, на гладно, прясно приготвена напитка. Продължителността на приема е 2 месец. Повторните срещи са възможни 3-4 пъти годишно.

Приготвяне: Поставете 1 пакетче (1,5 g) в чаша и я залейте с гореща вода. Препоръчителна температура на водата е 80 – 90ºC. 
Оставете да се запари за 3-5 минути.


Ограничения за употреба: непоносимост към отделни компоненти, бременност и кърмене. Препоръчително е да се консултирате с лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте чая, като пълноценен и балансиран заместител на храненето.


****
Произход – Русия! Клинично изследван!
Без странични ефекти и противопоказания!
Продуктът не е лекарство!

КАТЕГОРИИ