ЧАЙ ФЛОНОРМ (пикочни пътища) 25бр.

8.99лв.59.99лв. (-85%)

В наличност

  • хроничен пиелонефрит,
  • интерстициален нефрит,
  • уролитиаза,
  • началните етапи на бъбречна недостатъчност,
  • нарушения на водно-солевия метаболизъм и подагра.
Сравни
SKU: 709 Категория:
Ексклузивната серия „Аюрведа билкови чайове“ е четвърто поколение чай на база на аюрведични и традиционни билки и подправки. Всяка от представените рецепти за билков чай ​​се основава на принципа за привеждане на процесите в равновесие.
Някои аюрведични билки и подправки са заменени с традиционни, близки по дух, енергия и микроелементен състав. В източната медицина има редица растения, уникални по своята същност и свойства и в класическата медицина просто няма алтернатива на тях. Те са включени в основните билкови чайове, насърчаващи организма към саморегулация, детоксикация, укрепване на имунната система и забавяне на процеса на стареене.
Флонорм е чай за нормализиране на пикочните пътища. Има умерено противовъзпалително, спазмолитично, диуретично действие. Предотвратява развитието на камъни в бъбреците. Облекчава хроничните бъбречни заболявания и подагра.
Приложим при:
-хроничен пиелонефрит,
-интерстициален нефрит,
-уролитиаза,
-началните етапи на бъбречна недостатъчност,
-нарушения на водно-солевия метаболизъм и подагра.
Състав: зелен чай, лимонова кора, мента, лист от брусница, лист от мечо грозде, лист от коприва, хвощ, плодове от шипка.
Прием: възрастни и деца над 14 години – 1 път, на гладно, прясно приготвена напитка. Продължителността на приема е 2 месец. Повторните срещи са възможни 3-4 пъти годишно.
Приготвяне: Поставете 1 пакетче (1,5 g) в чаша и я залейте с гореща вода. Препоръчителна температура на водата е 80 – 90ºC. Оставете да се запари за 3-5 минути.
Ограничения за употреба: непоносимост към отделни компоненти, бременност и кърмене. Препоръчително е да се консултирате с лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте чая, като пълноценен и балансиран заместител на храненето.
****
Произход – Русия! Клинично изследван!
Без странични ефекти и противопоказания!
Продуктът не е лекарство!

КАТЕГОРИИ