МЕЗОТЕЛ НЕО (нервна с-ма, имунна с-ма, антиоксидантен, ревитализиращ ефект) 120 мл.

47.99лв.69.99лв. (-31%)

В наличност

*подобряване на мозъчната циркулация,
*профилактика на атеросклероза,
*нормализиране на липидния метаболизъм,
*подобряване на нервно-мускулната проводимост,
*подобряване на централната нервна система,
*профилактика на инфаркт и инсулт,
*рехабилитация след инфаркт и инсулт,
*като антиоксидант,
*за повишаване на имунитета,
*превенция на стареенето,
*общо подмладяване на тялото,
*профилактика на онкопатологията.
Сравни
SKU: 505 Категория:
Мезотел-нео подобрява значително функциите на нервната и имунната системи, има мощен антиоксидантен и ревитализиращ ефект. Когато се приема редовно, позволява да се увеличи средната продължителност на живота с 18-25%.
Мезотел нео има подчертан антиоксидантен ефект, както и антивирусен и антимикробен, насърчава отделянето на соли от тежки метали и токсини от тялото, повишава имунитета и намалява риска от женска онкопатология.
Mesotel Neo подобрява функционирането на сърдечно-съдовата и нервната система, подобрява мозъчното кръвообращение, предотвратява развитието на атеросклероза, нормализира метаболизма на мазнините, повишава устойчивостта на организма към стресови фактори.
Mesotel Neo забавя процеса на стареене, стимулира регенерацията на клетките, подобрява текстурата на кожата, влагата, стегнатостта и цвета, помага за изглаждане на фините бръчки.
В състава на Мезотел нео се включват холин, цинк, екстракт от Gotu Kola и Dereza, селен и ресвератрол.
Холин /B4/- подобрява дейността на нервната система и обмяната на веществата, забавя процесите на стареене, изкарва токсините от клетките, повишава антиоксидантния статус, засилва устойчивостта срещу стрес, подобрява текстурата, влажността, еластичността и цвета на кожата, подпомага изглаждането на дребни бръчици.
Колоидно сребро – Има противовирусно и противомикробно действие, подпомага за изкарването на солите на тежки метали, повишава антиоксидантния статус, засилва имунитета, понижава риска от онкопатология.
Цинк – Стимулира дейността на тимуса и засилва имунитета, стимулира процеса на регенерация, повишава антиоксидантния статус, участва в дейността на 200 ензимни системи, на хормона на растежа и инсулина.
Селен – Засилва имунитета, понижава риска от онкозаболявания, подобрява дейността на кръвоносната система.
Готу кола и мерджан – Подобрява мозъчното кръвообращение, стимулира процеса на регенерация, забавя процесите на стареене, повишава сексуалността.
Ресвератрол – Възпрепятства развитието на атеросклероза, нормализира обмяната на мазнини, повишава антиоксидантния статус и понижава риска от рак при жените.
Прием: за възрастни и деца над 14 години: 1 ч.л. 1-2 пъти на ден при хранене. Прием 1 месец /2 опаковки/. При необходимост повторете. Разклатете преди употреба.
****
Произход – Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ