МЕЗОТЕЛ ТАБС (антиоксидантна и антистресова защита) 30 табл.

42.99лв.79.99лв. (-46%)

В наличност

• антиоксидантна и антистресова защита на организма
• подобряване на кръвообращението на мозъка
• подобряване на работата на централната и на периферната нервна система
• повишаване на умствената работоспособност
• възстановяване на паметта и концентрацията на вниманието
• подобряване на обменните процеси в организма
• забавяне на процесите на стареене на клетъчно ниво

Сравни
SKU: 509 Категория:
Основната задача на мезотелите е значителното да подобри дейността на нервната и имунната система. Те са с мощно антиоксидантно и ревитализационно въздействие върху организма, позволяващо при редовна употреба да се увеличи средната продължителност на живота (в зависимост от вида на продукта) с 18-25%.
Мезотел табс подсигурява антиоксидантната и антистресовата защита на организма. Това е най-новата форма на мезотели, създадени по нова рецепта: традиционен холин, екстракт от зелен чай и добавени ресвератрол, витамин В6 и глицин.
За възрастни и деца над 14 години по 1 таблетка веднъж дневно по време на хранене в първата част на деня. Продължителност на приемането 4-6 седмици. Ако е необходимо, може да се повтори приемането.
Основните им компоненти са:
Холин /B4/- Възстановява недостига на ацетилхолин в организма, подобрява дейността на нервната система и обмяната на веществата, забавя процесите на стареене, извеждат токсините от клетките, повишава антиоксидантния статус, засилва устойчивостта срещу стрес, подобрява текстурата, влажността, еластичността и цвета на кожата, подпомага изглаждането на дребни бръчици.
Колоидно сребро – Има противовирусно и противомикробно действие, подпомага за изкарването на солите на тежки метали, повишава антиоксидантния статус, засилва имунитета, понижава риска от онкопатология.
Цинк – Стимулира дейността на тимуса и засилва имунитета, стимулира процеса на регенерация, повишава антиоксидантния статус, участва в дейността на 200 ензимни системи, на хормона на растежа и инсулина.
Селен – Засилва имунитета, понижава риска от онкозаболявания, подобрява дейността на кръвоносната система.
Готу кола и мерджан – Подобрява мозъчното кръвообращение, стимулира процеса на регенерация, забавя процесите на стареене, повишава сексуалността.
Ресвератрол – Възпрепятства развитието на атеросклероза, нормализира обмяната на мазнини, повишава антиоксидантния статус и понижава риска от рак при жените.
****
Произход – Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ