КРЕМ REVILINE PRO УКРЕПВАЩ 50 мл.

62.99лв.99.99лв. (-37%)

В наличност

  • повишава функционалната активност на кожните фибробласти
  • стимулира производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина
  • увеличава плътността и еластичността на кожата

 

Сравни
Серията Reviline PRO ви позволява интензивно и насочено към основния проблем на вашата кожа. Кремовете са с високата концентрация на свръх бързи къси пептиди, естествени масла, високоефективни екстракти и витамини. Серията няма аналог и е една от най-търсените серии в козметичната линия Peptides. Съставът и консистенцията на кремовете ви позволяват да ги използвате през студения сезон както сутрин, така и вечер, в зависимост от вашите предпочитания и нуждите на вашата кожа през деня. Идеални за суха кожа.
Проблем 1. Чувствителна кожа, склонна към възпаления и акне.
Решение: Reviline Pro регенериращият крем активира местния имунитет на кожата, бори се с възпалението, ускорява обновяването на клетките, намалявайки пигментацията и следите от акне.
Проблем 2. Кожа с видим козметичен дефект, причинен от разширяване и чупливост на малките съдове (мрежи и звездички по бузите и около носа).
Решение: Интензивният крем Reviline Pro укрепва съдовата стена, възстановява съдовия тонус, намалява подпухналост, предпазва от вредните ефекти на UV лъчението.
Проблем 3. Изтънена и отпусната кожа.
Решение: Reviline Pro укрепващ (стягащ) крем повишава функционалната активност на кожните фибробласти, стимулира производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина, увеличавайки плътността и еластичността на кожата.
Проблем 4. Сухота, лющене, кожа, която е загубила естествения си блясък.
Решение: Reviline Pro възстановяващ (ревитализиращ) крем стимулира експресията на гени, отговорни за биологичните ритми на кожата, увеличава продължителността на живота на кожните клетки, предотвратява преждевременната им смърт и разделяне с атипия.
Reviline Pro е вашият акцент в грижата за кожата.
****
Произход – Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ

КАТЕГОРИИ