REVILAB EVOLUTION №3 EYELINE FILLER (очна линия) 15 мл.

69.99лв.99.99лв. (-30%)

В наличност

• значително намалява бръчките на лицето;
• подобрява еластичността на кожата около очите;
• възстановява и овлажнява кожата;
• спомага регенерацията;
• подобрява трофизма около очите;
• успешно се бори с преждевременното стареене

Сравни
а да накарате очите си да блестят в магическа новогодишна нощ и да не изглеждат скучни и уморени, трябва да изберете активният филър Revilab Eye-Line Filler – средство за насочено действие за запълване и визуално намаляване на изражението и възрастовите бръчки в областта на клепачите. Точково използване е вдъхновено от професионалната практика. Изисканата формула на пълнителя Eye-Line съдържа редица активни съставки.
Leuphasyl® отпуска свиването на експресионните мускули, предотвратявайки образуването на линейни гънки и експресивни линии в зоната за възстановяване.
Neodermyl® само за 15 дни след употреба увеличава активността на зрелите фибробласти, производството на колаген и еластин.
Lanablue ™ спомага за ускоряване на естествения процес на обновяване на клетките за по-сияен външен вид и чувство на нежност.
Lanacityn ™ PF подобрява бариерната функция на кожата и предпазва клетките и ДНК от вредните ефекти на смога и грима.
AA-1 (пептид на епифизната жлеза) увеличава продължителността на живота и активността на кожните клетки, повишава способността им да възстановява и прочиства от токсични вещества и метаболитни продукти по време на дневния цикъл.
Комплексът против стареене HPE-4 има лифтинг ефект и значително намалява появата на пори, изглаждайки микрорелефа на кожата, подготвяйки я за последващо нанасяне на грим.
Масла от сладък бадем и зелено кафе, екстракти от градински чай, нар и конски кестен, които са част от пълнителя, подобряват цвета на кожата, намаляват подпухналостта и следите от умора около очите.
Накратко – с Revilab Eye-Line Filler, погледът ви ще бъде сияен и ще отразява цялата гама от чувства, но не и умора.
****
Произход – Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ