REVILAB EVOLUTION №3 M-REVITALIZER (за мъжкото лице) 50 мл.

75.99лв.99.99лв. (-24%)

В наличност

  • отлага появата на бръчки,
  • овлажнява и подхранва кожата, предпазвайки я от оксидативен стрес
  • забавя стареенето на кожата
  • подобрява текстурата на кожата
  • силен регенерационен ефект,
  • придава мекота на кожата след бръснене
Сравни
Ако един мъж работи по няколко задачи едновременно и иска да намери продукт за грижа за кожата, който идеално се вписва в този ритъм на живот, тогава Revilab M-Revitalizer е идеален за него.
Като начало мъжката кожа се различава от женската. Основната разлика е хормоналните нива. Поради високото ниво на тестостерон, мъжката кожа е с 20-25% по-дебела и плътна, по-добре толерира екстремни температури и други агресивни външни влияния. Поради андрогените, мастните жлези работят по-активно и броят на жлезите е по-голям, отколкото при жените. Следователно мъжката кожа е по-често от комбиниран или мазен тип, склонна към възпаления. Акнето е по-тежко, оставяйки забележими следи. Също така повърхността на мъжката кожа е кисела, така че е по-податлива на дразнене в резултат на ежедневното бръснене. Това от своя страна води до изтъняване на кожата и нарушаване целостта на хидролипидния филм. В областта на бузите, брадичката и шията мъжката кожа става по-чувствителна с годините и трябва да бъде възстановена.
Кремът против стареене M-Revitalizer се справя идеално с тези задачи. Основната му цел е да предотврати и забави стареенето на кожата. Комплексът от прицелно насочени пептиди има мощен регенериращ ефект: с тяхна помощ можете да намалите дълбочината на бръчките, да премахнете признаците на стареене на кожата, да я направите еластична и гладка. Комбинацията от билкови екстракти и хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло осигурява овлажняващ и регенериращ ефект.
Съдържа най-ефективните компоненти:
Moist 24 ™ е ефективно овлажняващо средство на основата на екстракт, получен от корените на пустинната роза Imperata Cilindrica, способен да поддържа хидратация на епидермалния слой на кожата за 24 часа! И това е рекорд сред другите компоненти!
Unirepair T-43 е комплекс, който ви позволява значително да ускорите възстановяването на UV-индуцираното увреждане на ДНК, освен това значително да намалите увреждането на кожните структури от вредното въздействие на слънцето по време на преди и след третирането, като значително намалите еритема (зачервяването) на кожата с 37% след 24 часа и с 52 % след 48 часа.
Syn®-Coll е трипептид, дълбоко проникващ в кожата, съчетаващ два различни механизма на действие: увеличава синтеза на колаген и го предпазва от разграждане.
Biomimetic Progeline ™ се състои от три аминокиселини. Ефективността му е свързана със способността да потиска синтеза на основния протеин на стареенето – прогерин. Това забавя процеса на стареене на клетъчно ниво. Пептидът Progeline ™ осигурява на козметичния продукт комплексен ремоделиращ ефект, клинично подобрява признаците, свързани с възрастовите промени в кожата: намалява увисването и бръчките и подобрява челюстта. Кожата става по-стегната и стегната, изглежда опъната.
Екстрактът от масло от шеа (масло от ший), зелено кафе, вечерна иглика, нар и женшен намаляват отока и възпалението, подобряват тонуса и цвета на кожата.
Съвременният мъж се стреми да бъде успешен и да изглежда страхотно при всякакви обстоятелства. С Revilab M-Revitalizer той винаги ще прави трайно впечатление.
****
Произход – Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ