REVILAB EVOLUTION №3 PEPTIDE REVITLIZER (крем за лице) 20 мл.

66.99лв.89.99лв. (-26%)

В наличност

• намалява броя и дълбочината на бръчките
• елиминира първите признаци на стареене на кожата
• ефективно се бори с признаците на умора
• стимулира „клетъчното дишане“ и дава енергия на кожата
• възвръща еластичността на кожата

Сравни
Високоефективният крем се основава на синтезираните пептиди, които укрепват и подхранват кожата с енергия, борят се с дехидратацията, бръчките и други видими признаци на стареенето. С този крем се възстановява естествената сила и жизненост на кожата, изтриват се признаците свързани с възрастта и умората.
Комплексът от пептиди бързо възстановява увредените клетките и подпомага възстановяването на кожната. Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло и растителните екстракти спомагат за подмладяване и подхранване на кожата.

Приложение: Сутрин и / или вечер, прилагайте с леки масажиращи движения върху почистената кожа на лицето и шията.

Продуктите от серията REVILAB Evolution №3 са създадени по собствени иновативни разработки на фирмата ни и опита на световни лидери в областта на антивъзрастовата козметика.

Един от най-важните параметри за високата ефективност на еволюционните серуми REVILAB е наличието на специфични пептиди, в съответствие с най-модерните тенденции в световните Cosmeceuticals. Способността на тези компоненти да забавят стареенето, да активират процеси за подмладяване на базово, генетично ниво определя тяхната ненадмината ефективност и помагат да се постигне постоянен ефект, сравним само с резултатите от операция и апаратна козметологията. Всички активни вещества и съставки, включени в серумите са преминали необходимите лабораторни и клинични изследвания на водещи научни и козметични центрове в Европа и САЩ, доказващи тяхната ефективност и безопасност, както и постоянния и дълготраен анти-стареене ефект.
Особеност на нашите серуми е възможността да се използват локално, само върху избрана област, с цел решаване на специфичен проблем.
****
Произход – Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ