REVILAB EVOLUTION №7 (антивъзрастов серум) 15 мл.

190.99лв.

В наличност

• моделира овала на лицето;
• възстановява структурата на колагеновия скелет на кожата;
• заглажда мимическите връзки

Сравни
Съвременната жена се нуждае от незабавен ефект и видим резултат. Серум Revilab № 7 отговаря на тези изисквания: прави бръчките и старческите петна по-малко видими, връщайки младостта, свежестта и еластичността на кожата. Той съдържа липопептиди с интелигентна система за доставяне на молекули до целевите клетки, отслабвайки влиянието на фундаментални, генетично програмирани фактори на стареене и помага за елиминиране на съществуващи промени, свързани с възрастта.
Matrixyl® synthe´6 ™ е високоефективен пептид, включен в серума, с ефективна активна съставка против стареене. Използването му помага да се предотврати появата на бръчки, а също така намалява тежестта на съществуващите мимически бръчки, като възстановява кожата в местата на увреждане. Изравнява релефа на кожата, овлажнява и тонизира, като я прави стегната и еластична.
Liftessence ™ е естествен лифтинг контрол на кожата. При нанасяне върху кожата, водата се изпарява и полизахаридите образуват опънати, дълготрайни и непрекъснати 3D лифтинг мрежи, които веднага повдигат кожата. Този молекулярен филм подобрява микрорелефа на кожата, като изглажда неравномерната кожа.
Progeline ™ е третият основен пептид. Ефективността му е свързана със способността да потиска синтеза на основния протеин на стареенето – прогерин, както и да осигури комплексен ремоделиращ ефект, да намали увисването, бръчките и овала на челюстта. Кожата става по-стегната и плътна.
Важно е да се отбележи, че козметика Revilab evolution е подходяща за използване като основа за грим, като ефективно изглажда релефа на кожата и намалява появата на пори. Както при всички продукти, съдържащи хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, козметиката Revilab evolution се прилага изключително върху кожа, която е добре хидратирана с вода.
За да накарате очите си да блестят в магическа новогодишна нощ и да не изглеждат скучни и уморени, трябва да изберете активният филър Revilab Eye-Line Filler – средство за насочено действие за запълване и визуално намаляване на изражението и възрастовите бръчки в областта на клепачите. Точково използване е вдъхновено от професионалната практика. Изисканата формула на пълнителя Eye-Line съдържа редица активни съставки.
Leuphasyl® отпуска свиването на експресионните мускули, предотвратявайки образуването на линейни гънки и експресивни линии в зоната за възстановяване.
Neodermyl® само за 15 дни след употреба увеличава активността на зрелите фибробласти, производството на колаген и еластин.
Lanablue ™ спомага за ускоряване на естествения процес на обновяване на клетките за по-сияен външен вид и чувство на нежност.
Lanacityn ™ PF подобрява бариерната функция на кожата и предпазва клетките и ДНК от вредните ефекти на смога и грима.
AA-1 (пептид на епифизната жлеза) увеличава продължителността на живота и активността на кожните клетки, повишава способността им да възстановява и прочиства от токсични вещества и метаболитни продукти по време на дневния цикъл.
Комплексът против стареене HPE-4 има лифтинг ефект и значително намалява появата на пори, изглаждайки микрорелефа на кожата, подготвяйки я за последващо нанасяне на грим.
Масла от сладък бадем и зелено кафе, екстракти от градински чай, нар и конски кестен, които са част от пълнителя, подобряват цвета на кожата, намаляват подпухналостта и следите от умора около очите.
****
Произход – Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

КАТЕГОРИИ