• АПАРАТ ЗА СРЕБЪРНА ВОДА PONOR PRO

  ДОСТАВКА ДО 10 ДНИ!

  Предназначение:

  Eлектронният aпарат за сребърно йонизиране на вода “Ponor” (Понор) версия PRO е професионален уред от ново поколение предназначен за обогатяване на водата (изворна, чешмяна и др.) със сребърни йони (Ag+), произвеждайки по този начин Сребърна вода. Специално е разработен за резервоари с голям обем (от 10 до 1000 литра), както и за кладенци и сондажи за питейна вода с дневна консумация от 10 до 1000 литра. При използването му  водата се насища със сребърни йони, както същевременно се пречиства от вредни микроорганизми. Запазват се питейните и качества продължително време, като придобива свойства на естествен антибиотик. Концентрацията на сребърни йони е с гарантираните оптимални стойности за питейна вода. Апарата се характеризира с удобство, дълъг живот, стабилни параметри и автоматизиран режим на работа съчетан с индикатор за контрол и изправност на електрода. Налични са 3 програми на работа според обемите вода, които могат да бъдат опционално препрограмирани за различни обеми (до 1000л) по желание на клиента. Притежава сребърен електрод с повишена маса изработен от сребро с високо качество (проба .999), като дължината на кабела му може да достигне до 20м (опция). Продукт без аналог на българския пазар. Изцяло е произведен и проектиран в Европейският съюз.

  За по-подробна информация, моля прочетете „ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА“ и „СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА“ по-долу!

  Гаранционен срок: 12 месеца!

 • АПАРАТ ЗА СРЕБЪРНА ВОДА PONOR

  ДОСТАВКА ДО 10 ДНИ!

  Предназначение:

  Електронният апарат за сребърно йонизиране на вода “Ponor” (Понор) е уред от ново поколение предназначен за обогатяване на водата (изворна, чешмяна и др.) със сребърни йони (Ag+), произвеждайки по този начин Сребърна вода (колоидно сребро). С негова помощ може постоянно да обогатявате произволни количества вода, така не е необходимо да купувате продаваните по аптеките бутилирани сребърни води. Възможно е производството на вода в различни концентрации, както за ежедневна употреба, консервиране на храни и напитки, козметични нужди, така и за по-високи лечебни концентрации на сребро и при продължително съхраняване на водата. При използването му водата се насища със сребърни йони, както същевременно се пречиства от вредни микроорганизми. Запазват се питейните и качества продължително време, като придобива свойства на естествен антибиотик. Апарата се характеризира с удобство, дълъг живот, стабилни параметри и автоматизиран режим на работа. Налични са 4 автоматични програми на работа според обемите вода (1, 3 или 10 литра), като една от тях е специална програма за вода с висока концентрация (за лечебни нужди). Притежава сребърен електрод с повишена маса изработен от сребро с високо качество (проба .999) Изцяло е произведен и проектиран в Европейският съюз.

  За по-подробна информация, моля прочетете „ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА“ и „СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА“ по-долу!

  Гаранционен срок: 12 месеца!

 • СРЕБЪРЕН ЕЛЕКТРОД ЗА PONOR

  ДОСТАВКА 10 ДНИ!

  Резервен сребърен електрод предназначен за апарат за сребърна вода „Ponor“.

   Сребро: проба 999

  Кабел: стандартен, 1 метър дължина (спираловиден – след специална заявка)

 • СРЕБЪРЕН ЕЛЕКТРОД ЗА PONOR PRO

  ДОСТАВКА ДО 10 ДНИ!

  Резервен сребърен електрод предназначен за апарат за сребърна вода „Ponor Pro“.

  Сребро: проба 999

  Кабел: подсилен, дължина 5 метра.

 • БИОРЕЗОНАНСЕН АПАРАТ HERA

  ДОСТВКА ДО 10 ДНИ!

  Предназначение:

  Професионалният електронен апарат “Hera” (Хера) е ново поколение уред и е предназначен за извършване на квантова терапия върху човешкия организъм. Въздействието е върху биологически активните зони и органи в човешкото тяло , чрез електромагнитно излъчване в определен диапазон.

  По този начин стимулира собствените жизнени сили за борба с голям брой заболявания, подобрява кръвообращението, активизира имунната система на организма и оказва противовъзпалително и обезболяващо действие. С негова помощ се извършва безлекарствено и безболезнено лечение на широк спектър от заболявания. При приемане на медикаменти, терапията с апарата повишава в пъти тяхната ефективност. Спомага и за ефективното лечение на труднолечимите артрити и ставни заболявания.

  Благодарение на новите технологии и елементна база стана възможно да разполагате в дома си с апарат предлагащ терапия , която до скоро само клиниките предлагаха. Предвидени са 4 програми за терапия, както и 3 автоматични интервала за продължителност на терапията. Пускането и работата с апарата са максимално улеснени и се извършват с натискането на квазисензорни бутони. Предвидени са звукови и светлинни индикатори. Апарата притежава високи технически параметри съчетани с максимално улеснено използване, което позволява да бъде прилаган от всякакви медицински специалисти  в тяхната практика, а също така и за самостоятелна ежедневна употреба. Спада към ниския ценови диапазон апарати за Квантова терапия, но като възможности не отстъпва на тези от високия . Произведен е и проектиран изцяло в Европейският съюз.

  Кратка брошура на апарата може да намерите ТУК

  За по-подробна информация, моля прочетете „ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА“ и „СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА“ по-долу!

  Гаранционен срок: 12 месеца!

 • БИОРЕЗОНАНСЕН АПАРАТ TANGRA 2 PRO (батерия 9V + адаптер)

  ДОСТВКА ДО 10 ДНИ!

  Предназначение:

  Професионалният електронен апарат “Tangra II” (Тангра 2) е ново поколение уред и е предназначен за извършване на активна биорезонансна терапия (АБТ) върху човешкия организъм, основаваща се на генериране на електромагнитни сигнали с определена честота и форма, чрез които се въздейства на вредните патогени (вируси и бактерии) и паразити в човешкия организъм, както и изчистването му от токсини. Ежедневната терапия с него изчиства организма от вредни паразити причинители на стотици болести, като същевременно повишава тонуса, премахва умората и повишава общото здравословно състояние. Апарата притежава високи технически параметри съчетани с максимално улеснено използване, което позволява да бъде прилаган от всякакви медицински специалисти  в тяхната практика, а също така и за самостоятелна ежедневна употреба. Базиран е върху трудовете на д-р Хулда Кларк.

  Предвидени са 4 работни (честотни) програми за терапия, което позволява да бъде оказано силно влияние върху много широк спектър от вредни микроорганизми (повечето подобни апарати предлагани на пазара работят само на една фиксирана честота). Една от програмите е тази на електронният ЗАПЕР (Зепер, Zapper) на д-р Хулда Кларк. Налична е лекуваща програма за крайно високочестотна терапия (КВЧТ) за която се знае, че влияе ефикасно върху организми слабо податливи на друг вид облъчване, а също така способства за ускорено уравновесяване на обменните процеси в човешкия организъм – имуностимулант . Възможна е промяна на мощността на апарата, чрез което се постига по-добра настройка спрямо конкретното заболяване и чувствителност на дадения човешки организъм. Важно негово предимство е и положителното лечение на туморни и ракови образувания. Апаратът притежата комбинирано захранване което предлага независимост от обстановката – посредством адаптер от мрежата или батерия 9V по избор на потребителя. Предвиден е специален индикатор който следи непрекъснато за състоянието и, за да се гарантира ефективност на терапията.

  Брошурата на апарата може да видите ТУК

  За по-подробна информация, моля прочетете „ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА“ и „СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА“ по-долу!

  Гаранционен срок: 12 месеца!

 • БИОРЕЗОНАНСЕН АПАРАТ HEIRON

  ДОСТАВКА ДО 10 ДНИ!

  Предназначение:
   

  Професионалният електронен апарат “Heiron” (Хейрон) е ново поколение уред и е предназначен за извършване на активна биорезонансна терапия (АБТ) върху човешкия организъм, основаваща се на генериране на електромагнитни сигнали с определена честота и форма, чрез които се въздейства на вредните патогени (вируси и бактерии) и паразити в човешкия организъм, както и изчистването му от токсини. Лечение без медикаменти на много широк спектър от заболявания.

  Апарата е разработен специално да удовлетворява всички изисквания за професионална контактна биорезонансна терапия според  трудовете на на учените д-р Хулда Кларк (Hulda Clark) и д-р Реймънд Райф (Raymond Rife), като за удобство е приложен справочник с утвърдените от тях честоти. Честотния диапазон е от 0 до 10 000 000 Hz (0-10MHz) със стъпка от 1Hz и точност 0.1Hz  Възможни са два сменяеми режима на работа според вида на терапията: правоъгълен изходен сигнал (за Clark терапия) и синусоидален изходен сигнал (Rife терапия).  Изходната мощност е плавно регулируема и може прецизно да бъде адаптирана към чувствителността на всеки отделен организъм и заболяване (0-22V). Пълните технически характеристики може да прочетете в съответната секция. Настройката на честотите и смяната на режимите са максимално улеснени и се извършват с натискането на квазисензорни бутони. Изходната честота се визуализира на прецизен осветен LCD дисплей, който улеснява контрола и. Наличен е светлинен индикатор за чувствителност (контрол на изхода), чрез който може да се следи на 100% контакта с организма. Предвидени са звукови и светлинни индикатори. Налични са 4 защити по ток, което гарантира пълна безопасност при използването. Апарата притежава високи технически параметри съчетани с максимално улеснено използване, което позволява да бъде прилаган от всякакви медицински специалисти и терапевти  в тяхната практика, а също така и за самостоятелна ежедневна употреба. Спада към професионалния клас апарати. Произведен и проектиран изцяло в Европейският съюз.

  Брошура може да намерите ТУК

  За по-подробна информация, моля прочетете „ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА“ и „СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА“ по-долу!

  Гаранционен срок: 12 месеца!

 • БИОРЕЗОНАНСЕН АПАРАТ TANGRA 2 с батерия

  ДОСТАВКА ДО 10 ДНИ!

  Предназначение:

  Професионалният електронен апарат “Tangra II” (Тангра 2) е ново поколение уред и е предназначен за извършване на активна биорезонансна терапия (АБТ) върху човешкия организъм, основаваща се на генериране на електромагнитни сигнали с определена честота и форма, чрез които се въздейства на вредните патогени (вируси и бактерии) и паразити в човешкия организъм, както и изчистването му от токсини. Ежедневната терапия с него изчиства организма от вредни паразити причинители на стотици болести, като същевременно повишава тонуса, премахва умората и повишава общото здравословно състояние. Апарата притежава високи технически параметри съчетани с максимално улеснено използване, което позволява да бъде прилаган от всякакви медицински специалисти  в тяхната практика, а също така и за самостоятелна ежедневна употреба. Базиран е върху трудовете на д-р Хулда Кларк.

  Предвидени са 4 работни (честотни) програми за терапия, което позволява да бъде оказано силно влияние върху много широк спектър от вредни микроорганизми (повечето подобни апарати предлагани на пазара работят само на една фиксирана честота). Една от програмите е тази на електронният ЗАПЕР (Зепер, Zapper) на д-р Хулда Кларк. Налична е лекуваща програма за крайно високочестотна терапия (КВЧТ) за която се знае, че влияе ефикасно върху организми слабо податливи на друг вид облъчване, а също така способства за ускорено уравновесяване на обменните процеси в човешкия организъм – имуностимулант . Възможна е промяна на мощността на апарата, чрез което се постига по-добра настройка спрямо конкретното заболяване и чувствителност на дадения човешки организъм. Важно негово предимство е и положителното лечение на туморни и ракови образувания. Апаратът се захранва посредством батерия 9V. Предвиден е специален индикатор който следи непрекъснато за състоянието и, за да се гарантира ефективност на терапията. Опционално се предлага и комбинирана версия на  апарата която може да работи и с батерия и със захранващ адаптер 220V.

  За по-подробна информация, моля прочетете „ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА“ и „СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА“ по-долу!

  Гаранционен срок: 12 месеца!

 • БИОРЕЗОНАНСЕН АПАРАТ TANGRA

  ДОСТАВКА ДО 10 РАБОТНИ ДНИ!

  Предназначение:

  Професионалният електронен апарат “Tangra” (Тангра) е ново поколение уред и е предназначен за извършване на активна биорезонансна терапия (АБТ) върху човешкия организъм, основаваща се на генериране на електромагнитни сигнали с определена честота и форма чрез които се въздейства на вредните патогенни (вируси и бактерии) и паразити в човешкия организъм, както и изчистването му от токсини. Ежедневната терапия с него изчиства организма от вредни паразити причинители на стотици болести, като същевременно повишава тонуса, премахва умората и повишава общото здравословно състояние. Апарата притежава високи технически параметри съчетани с максимално улеснено използване, което позволява да бъде използван от всякакви медицински специалисти  в тяхната практика, а също така и за самостоятелна ежедневна употреба. Предвидени са удобни светлинни и звукови индикатори от които може да се следи за моментното състояние на апарата. Може да бъде захранен както от мрежата 220V (110V версия САЩ), също така и от батерия 9V което го прави независим от обстановката. Важно негово предимство е и положителното лечение на туморни и ракови образувания. Базиран е върху трудовете на д-р Хулда Кларк.

  Брошура на апарата може да намерите ТУК

  За по-подробна информация, моля прочетете „ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА“ и „СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА“ по-долу!

  Гаранционен срок: 12 месеца!

 • БИОРЕЗОНАНСЕН АПАРАТ TANGRA MINI

  ДОСТАВКА 10 ДНИ!

  Електронният апарат “Tangra Mini” (Тангра Мини) е предназначен за извършване на активна биорезонансна терапия (АБТ) върху човешкия организъм, основаваща се на генериране на електромагнитни сигнали с определена честота и форма чрез които се въздейства на вредните патогенни (вируси и бактерии) и паразити в човешкия организъм, както и изчистването му от токсини. Изработен е точно съгласно оригиналната схема на Запер (Зепер, Zapper) публикувана от д-р Хулда Кларк в нейната книга “Лечение на всички болести”, като в този смисъл може да бъде наречен “Запера на Хулда Кларк”.

  Предназначен е за хора желаещи да практикуват универсалната антипаразитна терапия описана от д-р Кларк с описания от нея Запер. Апарата притежава високи технически параметри съчетани с максимално улеснено използване и подробна инструкция за експлоатация, което позволява да бъде използван от всякакви медицински специалисти  в тяхната практика, а също така и за самостоятелна ежедневна употреба.

  За по-подробна информация, моля прочетете „ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА“ и „СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА“ по-долу!

  Гаранционен срок: 12 месеца!

error: Съдържанието е защитено !!!

КАТЕГОРИИ