БИОРЕЗОНАНСЕН АПАРАТ HERA

355.00лв.

В наличност

ДОСТВКА ДО 10 ДНИ!

Предназначение:

Професионалният електронен апарат “Hera” (Хера) е ново поколение уред и е предназначен за извършване на квантова терапия върху човешкия организъм. Въздействието е върху биологически активните зони и органи в човешкото тяло , чрез електромагнитно излъчване в определен диапазон.

По този начин стимулира собствените жизнени сили за борба с голям брой заболявания, подобрява кръвообращението, активизира имунната система на организма и оказва противовъзпалително и обезболяващо действие. С негова помощ се извършва безлекарствено и безболезнено лечение на широк спектър от заболявания. При приемане на медикаменти, терапията с апарата повишава в пъти тяхната ефективност. Спомага и за ефективното лечение на труднолечимите артрити и ставни заболявания.

Благодарение на новите технологии и елементна база стана възможно да разполагате в дома си с апарат предлагащ терапия , която до скоро само клиниките предлагаха. Предвидени са 4 програми за терапия, както и 3 автоматични интервала за продължителност на терапията. Пускането и работата с апарата са максимално улеснени и се извършват с натискането на квазисензорни бутони. Предвидени са звукови и светлинни индикатори. Апарата притежава високи технически параметри съчетани с максимално улеснено използване, което позволява да бъде прилаган от всякакви медицински специалисти  в тяхната практика, а също така и за самостоятелна ежедневна употреба. Спада към ниския ценови диапазон апарати за Квантова терапия, но като възможности не отстъпва на тези от високия . Произведен е и проектиран изцяло в Европейският съюз.

Кратка брошура на апарата може да намерите ТУК

За по-подробна информация, моля прочетете „ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА“ и „СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА“ по-долу!

Гаранционен срок: 12 месеца!

Сравни

Лечение и въздействие.

Квантовата терапия се използва за предотвратяването и лечението на болестите чрез електромагнитни излъчвания , които насочено действат върху определени зони и органи на човешкото тяло. Това външно електромагнитно въздействие е близко по своите характеристики  и параметри до електромагнитните процеси протичащи в организма на вътреклетъчно и междуклетъчно ниво . Неговата енергия е сравнително малка , което го прави напълно безопасно за човешкия организъм. Но благодарение на резонансното поглъщане, тази енергия е напълно достатъчна за активизирането на отслабените клетки и многократно да се повиши имунитета на целия организъм. Клетките започват ускорено и активно да се “хранят” и делят. Повече за квантовата терапия може да прочетете ТУК. Кратко схематично обяснение може да видите на фигурата по-долу.

Кратко схематично описание на квантовата терапия. Разбира се това е много опростено обяснение и не са засегнати информационните аспекти.

 

За разлика от лекарствата , апарата “Hera” не просто лекува конкретното заболяване, а трансформира отслабените и болни клетки на организма в стабилно здравословно състояние, като по този начин се постига силен ефект на лечение за кратък период от време.

Лечебното действие върху организма се извършва с помощта на няколко фактора, избора на които е в следствие на дългогодишни изследвания в тази област:

 

–    Нискоинтензивно импулсно квантово излъчване (кратки и мощни квантови импулси)
–    Широкоспектърно инфрачервено излъчване
–    Пулсиращо и постоянно излъчване в червения видим спектър

Като следствие от тези въздействия върху организма се достига до следните резултати:

–    активизиране на имунната система
–    повишен тонус
–    активизация на периферното (капилярно) кръвообращение
–    нормализация на обменните процеси
–    ускорено делене на клетките

Квантовата терапия е модерно направление в съвременната медицина. Използва се в повече от 9500 болници в Русия, Европа и САЩ. Доказано е намалението на болните пациенти от 3 до 6 пъти при третиране с Квантова терапия. Най-задълбочените изследвания и теоретични трудове са в Руската федерация и САЩ.

 

Предимства на квантовата терапия

–    Повишаване на ефективността на приеманите медикаменти.
–    Значително съкращаване на необходимите медикаменти или пълното им отказване
–    Съкращаване на 2-3 пъти периода за възстановяване
–    Обезболяване
–    Противовъзпалителен ефект
–    Регенерация на повредени тъкани
–    Висок потенциал за профилактика
–    Отсъствие на каквито и да било странични ефекти, безопасност
–    Кратки срокове за усвояване начина на практикуване на терапията
–    Висока мобилност – терапията може да се практукува навсякъде независимо от средата

 

Върху кои болести има положително въздействие Квантовата терапия?

Положителното въздействие на Квантовата терапия е доказано от световната асоциация по квантoва медицина за над 200 широко разпространени заболявания. Например артритите са почти нелечими заболявания с традиционната медицина, докато чрез квантовата терапия се възстановява хрущяла и лечението е възможно. Според учените няма област в съвремената медицина  , където да не може да се практикува този вид терапия . Ще отбележим само някои от болестите , върху които е доказано положителното въздействие на Квантовата терапия:

–    Заболявания на опорно-двигателния апарат (артрози, артрити, миозити, ишиас и др.);
–    Последствия от травми (сухожилия, мускули, стави и др.);

–    Възпаление на венците и челюстите;
–    Кожни наранявания (изгаряния, повръхностни и гнойни рани и др.);
–    Кожни заболявания (псориазис, дерматити, язви, акне и др.);
–    Бронхит, бронхиална астма, ларингит, ангина;
–    Пневнмония и плеврит;
–    Онкологични заболявания (под наблюдение на лекар!);
–    Съдови заболявания (разширени вени, венозна недостатъчност);
–    Заболявания на ендокринната система (на щитовидната жлеза, захарен диабет и др.);
–    Заболявания на стомашно-чревния тракт (язва, гастрит, хепатит и др.);
–    Болкови синдроми (главоболие, зъбобол, болки в областта на шията, гърба и ставите и др.);
–    Заболявания на пикочно-половата система (цистит, пиелонефрит, простатит и др.);
–    Възпаление на млечните жлези, мастит;
–    Понижение на слуха;
–    Заболявания на нервната система и нервните окончания;
–    Безплодие, нарушение на менструален цикъл, киста на яйчниците;
–    Косопад, плешивост;
–    Постоперативно лечение и възстановяване;

 

В рамката на настоящата инструкция е невъзможно да обхванем цялостната информация относно Квантовата терапия. Повече информация за лечението с Квантова терапия и списъка с болестите може да намерите в специализираната литература (напр. трудовете на Карандашов В.И,  Буйлин В.Ф, Неймарк А.И и др.), сайтовете на световната асосиация по квантова медицина, американската академия по квантова медицина и др.

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Прилагането на апарата при много сериозни заболявания, трябва задължително да се провежда под наблюдение на лекар!

 

Апарат “Hera”

Комплекта на изделието “Hera” е опакован в екологична картонена кутия и се състои от:

1 бр. Електронен апарат “Hera”
1 бр. Терапевтична глава “Hera”
1 бр.  Трансформаторен мрежов адаптер с кабел
1 бр. Инструкция за експлоатация на български език с гаранционна карта
1 бр. Сертификат за оригинален продукт и лабораторни тестове за качество и съответствие издаден от “Nora research”.

 

Как да работим с апарата?

На фигурата са показани основните индикатори, бутони и букси на апарата:

Самия апарат се захранва от мрежата 220V посредством галванично разделен трансформаторен адаптер , който е включен в комплекта. Включете буксата на адаптера в апарата там където е показано на фигурата (AC input ). Убедете се, че буксата е включена добре и го включете в контакт на захранващата мрежа . Ще чуете кратък звуков сигнал и ще светне червения индикатор “OFF”, което означава, че апарата е изключен , но е готов за употреба. С натискането на бутона “START” апарата започва терапия. На лицевия панел ще видите кръгообразни светещи индикатори – това показва, че апарата извършва терапията. Средният бутон “TIME” променя времето за терапия. Имате възможност да избирате между три интервала – 5 минути, 10 минути и 20 минути , което се вижда от индикаторите над бутона. С най-левия бутон “MODULATION” имате възможност да променяте програмата за терапия. Възможни са 4 програми “LOW”“MIDDLE”“HIGH” и “COMBINED”. Повече за програмите може да прочетете по-нататък в инструкцията. След изтичането на определеното време за терапия апарата издава звуков сигнал и кръгообразните индикатори изгасват като светва червения индикатор “OFF”. В това си състояние апарата е изключен. ВАЖНО е да се отбележи, че не е необходимо да изключвате адаптера от контакта след всяка употреба на апарата.

Терапевтична глава

Самата терапия с апарата се извърва чрез неговата терапевтична “глава”. Тя е свързана с апарата посредством кабел.

 

НАЧИН НА РАБОТА С ТЕРАПЕВТИЧНАТА ГЛАВА : Насочете светещата част на главата към болния участък като плътно я притиснете към кожата (без много усилие). При наличието на повръхностни рани главата се държи максимално близо (на 1 см) от кожата. Препоръчва се през минута да я местите около болния участък , като така се увеличава ефективността на терапията. ВАЖНО! Терапевтичната глава излъчва лъчи във видимия и инфрачервения спектър с висок интензитет опасен за зрението (светлинна радиация) – НЕ Я НАСОЧВАЙТЕ КЪМ ОЧИТЕ И НЕ ГЛЕДАЙТЕ В НЕЯ! ИНФРАЧЕРВЕНОТО ЛАЗЕРНО ИЗЛЪЧВАНЕ Е НЕВИДИМО! Бъдете внимателни когато работите с главата – не усуквайте и не дърпайте кабела.

Програми*

Апарата разполага с 4 програми за терапия:

LOW – програма с ниска честота на модулация на квантовото излъчване. Червеното излъчване във видимия диапазон е постоянно. С тази програма се постига дълбоко проникване на квантовите лъчи (до 20 см). Препоръчва се за заболявания на ставите , както и на вътрешни органи. Слабо се разсейва от кожата. Червеното постоянно излъчване стимулира кръвообращението  и обезболява.

MEDIUM – програма със средна честота на модулация на квантовото излъчване. Червеното излъчване във видимия диапазон е постоянно. Програма която има средна степен на проникване на квантовите лъчи (до 10см) и средно въздействие върху кожните и подкожните тъкани. Препоръчва се при заболявания и травми на мускулите, както и в комбинация с програма COMBINED. Червеното постоянно излъчване стимулира кръвообращението  и обезболява.

HIGH – програма с висока честота на модулация на квантовото излъчване. Червеното излъчване във видимия диапазон е постоянно. Програма , която има ниска степен на проникване на квантовите лъчи (до 5 см). Те почти изцяло се разсейват в кожата и подкожните тъкани. Препоръчва се за повръхностни гнойни рани и разкъсвания, изгаряния, кожни болести. Червеното постоянно излъчване стимулира кръвообращението  и обезболява.

COMBINED – програма с ниска честота на модулация на квантовото излъчване. Червеното излъчване във видимия диапазон е пулсиращо. Програма , която има много дълбоко проникване на квантовите лъчи (до 25 см) и има реверсивно ударно действие върху организма. Тази програма се препоръчва в комбинация с всички останали програми, както и за профилактика. Червеното пулсиращо излъчване е с повишена мощност и влияе на кръвоносните съдове в дълбочина. Най-ефективната програма.

* За комплексно въздействие за профилактика и лечение са предвидени комбинации от програмите с което се постига по-голям ефект.

Лечебен курс, сеанси и препоръчителни програми

Лечебния курс с апарата се състои от  20 лечебни сеанса по 10 минути, а за сериозни заболявания 20 сеанса по 20 минути. За профилактика са достатъчни 10 курса по 5 минути. На ден са допустими три сеанса, като се препоръчват два. Цялостното лечение и броя лечебни курсове зависи от болеста, от степента и, от конкретния организъм и е адаптивно.

ВАЖНО!         Не се препоръчва да се лекуват няколко болести едновременно . След провеждането на лечебния курс се прави пауза от 2 седмици . Тази пауза е задължителна .  През това време след лечебния курс продължават процесите на биоактивация на клетките от квантовата терапия. Като правило обострянето на заболяването е знак за положително влияние на терапията. То трябва да отмине до 48 часа. През този период приемайте нормално медикаментите които използвате (ако използвате). Добре е да се консултирате с лекар специалист по квантова медицина, ако имате тази възможност.

 

Ако след провеждането на лечебния курс от 20 сеанса не усетите подобрение, то направете пауза от две седмици – положителния ефект може да не се появи веднага. При сериозни заболявания направете няколко лечебни курса с почивка от две седмици между тях.  Не се препоръчва задържането на терапевтичната глава на едно място за повече от 5 минути (експозиция) – по време на терапията я месетете постоянно по болния участък през няколко сантиметра.
При всяко съмнение относно терапията и състоянието на заболяването задължително се обърнете към лекар преди да продължите!

Препоръчителни комбинации от програми:

 

Повече информация за комбинациите от програми и употребата им, както и съвети и насоки относно терапията може да намерите в инструкцията за експловатация придружаваща всеки апарат „Hera“


За да ви служи апарата безотказно, както и за да ви важи гаранционната карта е необходимо да спазвате следните препоръки:

1.      Пазете го от удари и го прибирайте на сухо място след употреба.
2.      Използвайте чиста кърпа за почистването на прахта.
3.      Не използвайте  химикали за почистването му, леко влажна кърпа с вода е достатъчно.
4.      Бъдете внимателни когато натискате копчетата.
5.      Не насилвайте буксите и вадете кабелите единствено като хващате буксата.
6.      Използвайте единствено приложения в комплекта адаптер.
7.      Не усуквайте кабела на терапевтичната глава.

Противопоказания

1.    Бременност
2.    Тежки заболявания на кръвта
3.    Заболявания на психиката
4.    Дихателна недостатъчност
5.    Сърдечна недостатъчност
6.    Неясни болести без диагноза от лекар

ВАЖНО! При онкологични заболявания лечението с квантова терапия да се прави под наблюдението на лекуващия лекар.

Странични ефекти

Квантовата  терапия в своята същност е напълно безопасна, което гарантира липсата на странични ефекти. Все пак при предозировка е възможно да се появят такива състоящи се предимно в отпадналост и зачервяване на кожата. Предозировката е: сеанс по-дълъг от 30 минути, повече от 20 сеанса терапия, или без пауза между лечебните курсове.

Технически характеристики:

Видове излъчване:
–    Импулсно инфрачервено тясно спектърно лазерно излъчване
–    Импулсно инфрачервено широкоспектърно излъчване
–    Пулсиращо излъчване в червения (видим) спектър
–    Постоянно излъчване в червения (видим) диапазон

Дължина на лъчите:

–    Лазерно излъчване: 800 – 910 nm
–    Инфрачервено излъчване: 860 – 960 nm
–    Червено излъчване: 500 – 700 nm

Импулсна мощност на лазерното инфрачервено излъчване: max. 8W

Интензитет на излъчването в червения спектър: max. 80000 mcd

Мощност на излъчването в червения спектър: max. 1W

Времe на сеанса: автоматично – 5, 10 или 20 мин +/- 10%

Захранване на апарата: чрез трансформаторен захранващ адаптер от мрежа 220/230V /50Hz

Консумирана мощност: max.10W


Маса: не повече от 2 кг.

Технически особености:

Използвани са иновативни и съвременни технологии, като продукта е разработван много внимателно и продължително време за постигане на максимална ефективност и удобство. Основната му част е микропроцесорна схема с уникална програма ,  която гарантира висока степен на стабилност на генерираните честоти и изходен ток, съчетано с прецизна стабилизация и ниска консумация. Всички използвани елементи са с високо качество от утвърдени производители. Самото изделие е произведено и проектирано изцяло в Европейският съюз.

КАТЕГОРИИ