БИОРЕЗОНАНСЕН АПАРАТ TANGRA

199.00лв.355.00лв. (-44%)

В наличност

ДОСТАВКА ДО 10 РАБОТНИ ДНИ!

Предназначение:

Професионалният електронен апарат “Tangra” (Тангра) е ново поколение уред и е предназначен за извършване на активна биорезонансна терапия (АБТ) върху човешкия организъм, основаваща се на генериране на електромагнитни сигнали с определена честота и форма чрез които се въздейства на вредните патогенни (вируси и бактерии) и паразити в човешкия организъм, както и изчистването му от токсини. Ежедневната терапия с него изчиства организма от вредни паразити причинители на стотици болести, като същевременно повишава тонуса, премахва умората и повишава общото здравословно състояние. Апарата притежава високи технически параметри съчетани с максимално улеснено използване, което позволява да бъде използван от всякакви медицински специалисти  в тяхната практика, а също така и за самостоятелна ежедневна употреба. Предвидени са удобни светлинни и звукови индикатори от които може да се следи за моментното състояние на апарата. Може да бъде захранен както от мрежата 220V (110V версия САЩ), също така и от батерия 9V което го прави независим от обстановката. Важно негово предимство е и положителното лечение на туморни и ракови образувания. Базиран е върху трудовете на д-р Хулда Кларк.

Брошура на апарата може да намерите ТУК

За по-подробна информация, моля прочетете „ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА“ и „СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА“ по-долу!

Гаранционен срок: 12 месеца!

Сравни

Какво е активна биорезонансна терапия?

Основното лечение на болести днес се основава на химическо въздействие върху организма чрез медикаменти, както и чрез оперативна намеса – методи не винаги помагащи и в голяма степен вредящи на организма. Принципа на действие биорезонансната терапия се основава на разбирането, че човешките клетки на молекулно и атомно ниво са свързани и функционират посредством електромагнитни сили и взаимодействия.  В началото на миналия век американски доктор на име Реймънд Райф в опитите си да се пребори с рака се досеща, че както всяко материално тяло така и клетките имат честота с която трептят. Работейки усърдно върху своето предположение той успява да докаже, че всяка болест може да бъде излекувана ако и бъде повлияно с определена честота. Изследвайки това той стига до извода, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение, нещо доказано и проверено от много специалисти след него. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен, като се облъчи с нея. Стените на мембраните се разрушават и патогенът бързо умира, обяснява Райф. Тоест всяка болест, причинена от патоген – бактерия или вирус, може да се излекува, като той бъде унищожен и организмът отново е здрав. Предимството на „Райф лечението“ е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те резонират на различни честоти. В списъка на Райф има повече от 500 болести, които той можел да пребори. Неговите трудове и резултати не остават незабелязани, макар фармацевтичната индустрия да омаловажава постигнатото от него. Доктор Хулда Кларк се запознава с трудовете му благодарение на своя баща работил за д-р Райф. Тя се посвещава изцяло на биорезонансната терапия, като изследва множество болести и лечението им чрез този метод. Нейните трудове са познати в лекарските среди, като печели множество награди. През 1988 г. д-р Хулда Кларк открива, че въздействайки върху живите паразити и патогени на  собствена им честота в продължение на няколко минути води до тяхната смърт. Всички подробности относно този вид лечение тя публикува в своята забележителна книга “Лечение на всички болести”, която е преведена на множество езици включително и на български. Апарата “Tangra” е разработен прецизно и изцяло е базиран върху нейните трудове, като е съчетан със съвременна микропроцесорна електроника което многократно повишава ефективността и удобствата му. В рамките на настоящата инструкция не е възможно да се обхване цялата теория на биорезонансната терапия. Всички подробности относно нея бихте могли да намерите в посочената по-горе книга.

Върху кои болести има влияние апарата?

Влиянието на апарата е доказано за множество болести, като може да отбележим някои:

•    Онкологични заболявания (туморни и ракови образувания);
•    Заболявания, предизвикани от едноклетъчни организми;
•    Заболявания, предизвикани от кожни паразити (краста, въшки);
•    Вирусни и микозни заболявания (грип, венерически болести, хранителна токсикоинфекция);
•    Гъбични поразявания (ноктови гъбички, млечница, лишеи и др.);
•    Заболявания на стомашно-чревния тракт (язва, гастрит, хепатит и др.);
•    Заболявания на пикочно-половата система (цистит, пиелонефрит, простатит и др.);

• Глистни инвазии (острици, аскариди, цепнии, смучещи червеи и др.)
•    Болкови синдроми (главоболие, зъбобол, болки в областта на шията, гърба и ставите и др.);
•    Кожни заболявания (псориазис, дерматити, язви, изгарания и др.);
•    Заболявания на опорно-двигателния апарат (артрози, артрити, миозити и др.);
•    Заболявания на ендокринната система (на щитовидната жлеза, захарен диабет и др.);
•    Синдром на хроничната умора.
•    Постоперативно лечение и възстановяване.

Списъка на всички болести може да бъде намерен в книгата на  д-р Кларк. Апарата може да бъде използван превантивно ежедневно за изчистване на токсините в организма и за повишаване на тонуса.

 

Самата терапия с апарата, освен лекуващото действие също така и стимулира имунната система на организма. По този начин го прави по-устойчив на бъдещи атаки от паразити. Друго положително действие е ускоряването на метаболизма на клетъчно ниво (обмяната на веществата), като по този начин се намалява затлъстяването и наднорменото тегло.

 

Предупреждение:

 

Прилагането на апарата при много сериозни заболявания, трябва задължително да се провежда под наблюдение на лекар!

Как да работим с апарата?

 

Комплекта на изделието “Tangra” е опакован в екологична картонена кутия и се състои от:

1 бр. Електронен апарат “Tangra”
2 бр. Електроди – гривни
2 бр. Марли за подобряване на контакта
1 бр. Трансформаторен мрежов адаптер
1 бр. Инструкция за експлоатация на български език от 12 страници с гаранционна карта
1 бр. Сертификат за оригинален продукт и лабораторни тестове за качество и съответствие издаден от “Nora research”.

*Поради изискванията за безопасност при транспорт на куриерските фирми, уредите се доставят без батерия комплекта.

На фигурата са показани основните индикатори и букси на апарата. Самия апарат се захранва от мрежата 220V посредством галванично разделен трансформаторен адаптер които е включен в комплекта. Възможно е да се захрани и от една 9V от тип 6F22 батерия. Включете буксата на адаптера в апарата, като след това го включите в контакт на мрежата.

 

*За захранване с батерия. Внимателно отворете капака намиращ се на задната част и поставете батерията съблюдавайки полярността и. АКО ОБЪРНЕТЕ БАТЕРИЯТА ТЯ ЩЕ СЕ ИЗТОЩИ МОМЕНТАЛНО!

 

Включете двата кабела на електродите гривни в изходните букси намиращи са в горната част на апарата (виж фигурата). Леко овлажнете китките на ръцете си с вода. За по-добър контакт с кожата се препоръчва да използвате двете медицински марли приложени в опаковката. Намокрете ги и ги сложете на китките от долната страна, там където е металната част на гривната. След това поставете отгоре гривните електроди както е показано на следващата фигура:

Натиснете бутона “START”. На лицевия панел ще видите плавно мигащи индикатори – това показва, че апарата извършва терапията. Също така по време на терапия се издава и кратък звуков сигнал, това позволява да следите активното състояние на апарата без да го наблюдавате постоянно. Процедурата трае 7 минути. След изтичането на 7 минути апарата сам ще се изключи при което индикаторите ще изгаснат и звуковият сигнал ще спре. По време на терапията ще усещате леки бодежи по кожата (дразнение) на местата където гривната контактува с нея. Това е нормално вследствие на микротока протичащ през тялото. Възможна е и появата на малки кожни ранички, това е странична реакция и не вреди на организма. Тока е ограничен до напълно безопасно ниво. ВАЖНО! По време на терапията не допирайте ръцете си една в друга! По този начин правите терапията неефективна. Тока е ограничен до напълно безопасно ниво.

 

Цялата терапия е с продължителност 1 час и се провежда по следната схема изпробвана и доказана от д-р Кларк:

 

– 7 минути терапия
– 20 минути почивка
– 7 минути терапия
– 20 минути почивка
– 7 минути терапия

 

Първата процедура от 7 мин. убива паразитите, като намиращите се в тях бактерии и вируси ги напускат и навлизат в тялото през паузата от 20 мин. Втората процедура от 7 мин. убива освободените бактерии. Тази процедура е задължителна, без нея бихте почувствали признаци на простуда. Третата и последна 7 мин процедура убива и вирусите които загиват по-трудно. Паузите са необходими за пълното изменение на състоянието при патогените  в целия организъм, което спомага за пълноценното им унищожаване.

 

Цялостното лечение се извършва в зависимост от броя дневни терапии:

 

–    Една едночасова терапия дневно = 40 дни лечение
–    Две едночасови терапии дневно =  30 дни лечение
–    Три едночасови терапии дневно = 20 дни лечение

 

За здрав организъм е достатъчна употребата на апарата веднъж дневно.

 

Препоръчва се в първия ден от терапията да се консумират като храна само плодове в малко количество и много течности. Следващите два дни храната да бъде ограничена до варени картофи и плодове. Това спомага за по-пълната детоксикация на организма и ефективна терапия с апарата. По време на лечебния курс да се консумира минимум 1 литър вода на ден и да се избягват тежки и токсични храни (месо, животински мазнини, яйца и др).

 

ВНИМАНИЕ! Когато захранвате апарата с батерия. В долния ляв ъгъл на апарата има червен индикатор, той светва когато батерията е изтощена. В този случай апарата вече не е способен да извършва терапия и е необходимо да се замени батерията. Препоръчваме ви да използвате алкални батерии, а също така и акумулаторни които бихте могли да презареждате и използвате многократно. Батерията е от тип 9V 6F22 “Крона”.

 

За да ви служи апарата безотказно, както и за да ви важи гаранционната карта е необходимо да спазвате следните препоръки:

1.      Пазете го от удари и го прибирайте на сухо място след употреба.
2.      Използвайте чиста кърпа за почистването на прахта.
3.      Не използвайте  химикали за почистването му, леко влажна кърпа с вода е достатъчно.
4.      Бъдете внимателни когато натискате копчетата.

5.     Не насилвайте буксите и вадете кабелите единствено като хващате буксата

Допълнителни принадлежности и резервни електроди

 

Във връзка с прилагането на концентрирана терапия върху определени части от тялото допълнително могат да се закупят различен вид електроди (пластири, джапанки за ходила, вендузи и др.) които могат да се намерят при посочения дистрибутор. Включването им  в апарата се осъществява по същия начин както гривните за китка. НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГРИВНИ И ЕЛЕКТРОДИ ОТ ДРУГИ АПАРАТИ! Гривните са разработени специално за апарата “Tangra” и заменянето им с друг тип не гарантира действието му. При повреда на електрод търсете оригинален при дистрибутора.

Aпарата НЕ ТРЯБВА да се използва от:

1.    Хора с имплантанти с батерии.
2.    Хора с трансплантации на органи.
3.    Бременни или кърмещи жени.
4.    Деца под 8 години.

 

Технически характеристики:

Захранване: мрежово захранване 220V/50Hz (110V версия САЩ) посредством трансформаторен адаптер или 9V от батерия тип 6F22

Консумирана мощност: <0.5W

Честотен спектър: Модулиран правоъгълен сигнал с опорна честота 30 000 Hz и широк хармоничен спектър съобразен с научните трудове на д-р Хулда Кларк.

Амплитуда на изходния сигнал: max. 14V

Максимален изходен ток: 150 uA

Време на работа: 7 минути +/- 10%

 

Технически особености:

 

Използвани са иновативни и съвременни технологии, като продукта е разработван много внимателно и продължително време за постигане на максимална ефективност и удобство. Основната му част е микропроцесорна схема с уникална програма която гарантира висока степен на стабилност на генерираните честоти и изходен ток, съчетано с прецизна стабилизация и ниска консумация. Всички използвани елементи са с високо качество от утвърдени производители. Самото изделие е произведено и проектирано изцяло в Европейският съюз.

ВАЖНО: Производителят на апарата не гарантира резултатите от прилагането на посочените честоти и терапевтични процедури. Той гарантира единствено точното им възпроизвеждане. Прилагането им е на собствена отговорност. Всички честоти, времеви интервали и препоръки за терапия може да намерите в трудовете на съответните учени. Всеки един апарат е проектиран единствено на база трудовете на цитираните учени, като са спазени точно техните честоти и насоки. Производителят не поема отговорност за здравословни или други щети причинени от неправилно използване на уреда.

КАТЕГОРИИ