БИОЕЗОНАНС БИОФИЛИЯ ТРАКЕР X3 – 4D СПИРАЛЕН АНАЛИЗ + ЛАПТОП

8,099.99лв.8,999.99лв. (-10%)

В наличност

Сравни

Как се е появила биорезонансната диагностика?

През 1972 г. немският учен Франц Морел предполага, че някои лекарства произвеждат електромагнитно излъчване. Според него това излъчване е в основата на терапевтичния ефект на лекарствата. Той заключва, че всички органи вибрират на различни честоти, а хомеопатичните лекарства „настройват“ тяхната биоелектрична активност. Ученият предполага, че ако засегнатите тъкани са третирани с определена честота, тогава те могат да бъдат върнати към нормалното им състояние.

Франц Морел помолва зет си да създаде устройство, което да „чете“ вибрациите на органите и да действа върху тях в отговор. Устройството, което създадоха, се смята за родоначалник на системите за биорезонансна диагностика.

Какво е биорезонансна диагностика?

Биорезонансната диагностика на тялото е ефективен метод за изследване и цялостна оценка на състоянието на организма. Методът на биорезонансно изследване помага да се идентифицират отклоненията във функционирането на органите и системите, ефективно открива паразити и патологични микроорганизми.

За диагностика се използват апарати за изследване на вегетативен резонанс, които измерват честотата и дължината на вълните, излъчвани от органите и системите на тялото. Инструментите сравняват измерванията с референтни стойности. Получените резултати се използват за поставяне на диагноза и формиране на индивидуални здравни програми, осъществявани с помощта на BRT апарати.

Една диагностична процедура дава пълна информация за текущото състояние на тялото. Идентифицират се слабости във функционирането на органите и системите, което дава възможност да се определи рискът от развитие на заболявания.

Биорезонансната диагностика ви позволява да идентифицирате паразити, патогенни бактерии и вируси, които се намират в тялото. С помощта на биорезонансно изследване е възможно да се установи източникът на алергии, непоносимост към различни козметични продукти или хранителни добавки.

БРТ диагностиката разкрива не само органични заболявания, които са придружени от промени в клетъчната структура на органите, но и функционални нарушения. Тази категория включва широк спектър от психосоматични заболявания, които традиционната медицина трудно диагностицира.

На какъв принцип работят апаратите за биорезонансна диагностика?

Всеки орган, тъкан и клетка в нашето тяло има различна честота, която се предизвиква от въртенето на атомите в клетките. Когато мозъкът изпраща сигнали към тялото чрез гръбначния мозък посредством нерви и други молекулярни помощни средства. Докато връзката между мозъка и гръбначния стълб е непокътната, системите за диагностика могат да използват мозъка, за да приемат тази информацията. Биоелектричната активност на мозъчните неврони се усилва, така че сигналите, които са практически неоткриваеми от статистически флуктуации, могат не само да бъдат открити, но и изолирани и декодирани благодарение на системите за био-диагностика.

Добрите системи за био-диагностика, като META HUNTER, могат да проследят промените в патологията и инфекциите, като наблюдават характеристиките на тези дължини на вълните и промените в тъканите и клетките на тялото. Това използване на честотния анализ се основава на това невероятно откритие в естествената наука, което ни позволява да анализираме магнитния вихър на всеки биологичен обект. Биологичната обратна връзка е предназначена не само да помогне на обикновените хора с болка, но и да даде възможност на хората да идентифицират специфичния биологичен проблем, за да се справят с него с естествена диагностична терапия.

Сканирането с био-диагностика на органи и тъкани не е всичко, за което са предназначени съвременните системи за биологична диагностика. Терапията с био-диагностика се прилага отново с помощта на мозъчни неврони. Честотите, които са били открити от системата, могат да бъдат обърнати и изпратени обратно, за да се балансират проблемите и да се върнат към здраво състояние.

Лесно е да се откажеш от нещо, което звучи странно, твърде хубаво, за да е истина или просто страховито! За съжаление много хора не дават шанс на био-диагностиката, докато не опитат всичко останало и не похарчат всичките си пари за различни медицински експерименти и лекарства. Все пак дори и за тях не е късно. Био-диагностиката е търпелива, ефективна и най-важното, посветена на това да помага на хората да върнат контрола върху своето здраве и тела. Устройствата, които са възможни чрез естествената наука, не влияят негативно на тялото по никакъв начин. Трудно може да намерите апарати за био-диагностика, защото те означават големи проблеми за медицинския бизнес, защото чрез превантивно третиране няма да имате нужда от толкова много лекарства или почти никакви.

Biophilia Tracker X3 4D е вид патоморфологичен, микробиологичен, биохимичен, имунологичен, фармакологичен, нутрицевтичен диагностичен уред и система за анализ на клиничната медицинска база данни. Биорезонансната или NLS-диагностиката има за цел получаване на информация за здравословното състояние с помощта на компютър и специални програми. Данните за обективно състояние на телесните тъкани, клетки, хромозоми и дори хормони се предават в реално време и моментално се декодират под формата на конкретни диагнози и препоръки.

Казано просто, това е усъвършенствано неинвазивно диагностично устройство за физикален преглед и система за анализ, използващо резонанса на светлинните вълни за сканиране и откриване на функционалното състояние на човешкото тяло или за проследяване на постепенно образуваните анормални състояния в тъканта, клетката, хромозомата , ДНК спирала, молекула или цял орган, след което осигурява лечение.

Списък със органи и системи:

4D Торсионно сканиране:

Чрез най-иновативния начин на сканиране, а именно 4D торсионно сканиране, апаратът Biophilia Tracker 4D (Биофилия Тракер) може да проникне по-дълбоко в сканираните органи и системи като много по-точно намира огнища на възпаление, наличие на патогени и микроорганизми.

Над 5000+ спектрални еталона:

  • A # ОРГАНОПРЕПАРАТИ
  • B # БИОХИМИЧНА ХОМЕОСТАЗА (Хормонален Анализ)
  • C # ПАТОМОРФОЛОГИЯ (Диагнози и Заболявания)
  • D # АЛЕРГЕНИ
  • E # МИКРООРГАНИЗМИ И ХЕЛМИНТИ (ПАРАЗИТИ, МИКРООРГАНИЗМИ, БАКТЕРИИ, ГЪБИЧК, ПАТОГЕНИ)
  • F # АЛОПАТИЯ (КОНВЕНЦИОНАЛНИ ЛЕКАРСТВА)
  • G # ХОМЕОПАТИЯ
  • H # ФИТОТЕРАПИЯ ((ЛЕЧЕНИЕ ЧРЕЗ ЦВЕТЯ И БИЛКИ)
  • I # ХРАНИТЕЛНИ И ПАРАФАРНАЦЕВТИКИ
  • J # ХРАНА
  • K # ​​ЛИТОТЕРАПИЯ (ЛЕЧЕНИЕ ЧРЕЗ БЛАГОРОДНИ КАМЪНИ)
  • L # МИРОЕЛЕМЕНТИ
  • M # ТЕРАПЕВТИЧНА КОЗМЕТОЛОГИЯ
  • N # БАХ ЦВЕТЯ
  • O # ЕКСТРАКТИ ОТ ЦВЕТЯ НА БАХ
  • S7 SAHARARA меридиани: VC + VG
  • S6 AJNA меридиани: MC + TR
  • S5 VISHUDHA меридиани: P + GI + Sk + Sd
  • S4 АНАХАТА меридиани : C + IG
  • S3 MANIPURA меридиани : F + VB + Fd + Ad
  • S2 SVADHISTHANA меридиани : R + V + Al + Ly
  • S1 MULADHARA меридиани: RP + E
  • Показатели за минерали
  • Витамини
  • Витамини и витаминоподобни вещества
  • SANUM: витамини, антиоксиданти, мин.препарати
  • Таблица с витамини
  • Алопатия (витамини и минерали)
  • Добавки (витамини и минерали) общо
  • Витамини и микроелементи често срещани
  • Микроелементи
  • Матрица на емоциите (ПОКАЗВА СТРАХОВЕ И ЕМОЦИИ)
  • Алопатия (витамин и суперелементи)
  • и т.н…

Чакра и Аура Анализ:

Чакрите са електромагнитното поле, което заобикаля всяко живо същество и се проявява във физическото поле чрез електрически заредени обекти, които се представят като различни цветове, които обграждат тялото. Това електромагнитно поле може да предостави информация относно емоционалното състояние на човек, качеството на съзнанието и ще определи нивото на здраве по отношение на отделен орган и системи от органи.

Биорезонансна терапия с биологична обратна връзка с Biophilia Tracker X4:

Технологията био-диагностика може да се погрижи за болката не само без да навреди на нашите органи или телесни тъкани, но и да ги подобри, като същевременно се отърве от болката! Единственият негатив за технологията за био-диагностика е, че тя е толкова далеч от съвременната медицина, повечето хора не знаят за нейното съществуване и следователно за нейните ползи. Колко прекрасно би било да имате система за био-диагностика в дома си, където бихте могли да помогнете на вашите деца, родители, приятели и съседи с нараняване, зъбна болка, храносмилане, плодовитост и толкова много други често срещани проблеми, с които хората се справят ежедневно. Това е от съществено значение за толкова много от нас и ако не в този момент, то определено някой ден в бъдещето, докато си проправяме път през живота.

Терапията с био-диагностика използва същите методи като сканирането на тялото с био-диагностика, тъй като използва мозъка и централната нервна система, за да приложи терапевтичните честоти към човека чрез биорезонансните слушалки. Meta Hunter се състои от база данни, която съдържа всички честоти на патогени, микроорганизми и здрави тъкани. Когато провеждаме терапия с био-диагностика, ние прилагаме подходящите честоти към органа и тъканите за възстановяване или деструктивни честоти за вредните микроорганизми, заемащи жизненоважни органи. Освен за специфична терапия на органи, болка или микроорганизми; има честоти на терапевтични растения, камъни и светлинни честоти, които дават възможности за терапия чрез различни методи.

Болката често се разбира погрешно и в много случаи симптомите са напълно несвързани с областта, от която идва болката. Повечето лекари разчитат на нас, на пациента, да им кажем какво не е наред и колко време продължава и откъде смятаме, че възниква проблемът. Симптомите на болката, които артикулираме, често се използват за поставяне на диагноза. Болката се третира много различно с технологията за био-диагностика, използва се като насочване и се приема много сериозно като симптом, но също така ни напомня за факта, че всичко в нашето тяло е свързано. С терапията за справяне с болката също трябва да слушаме и да признаем, че болката не е само наш враг и трябва да се отървем от нея възможно най-скоро, но че болката е спасител по свой собствен начин, който трябва да уважаваме.

Meta Hunter определя не само вида на разстройството, но също така идентифицира тежестта на разстройствата. След измерването Meta Hunter може да третира клиента с функцията META Therapy, Phytotherapy, Stone Therapy, Acupuncture Therapy и Iris Therapy.

Лечението се провежда на осем нива: първо върху молекулата, а след това върху ултра-структурата, ДНК спиралата, хромозомата, ядрото, клетката, тъканта, до целия орган, което го прави много ефективен и успешен. Потребителят може да наблюдава ефективността директно на екрана. Сравнителен анализ показва промените, които настъпват преди и след лечението.

Метатерапия:

Множество избори за метатерапия: X3, X4, X5.

Мозъкът ще получи сигнал относно необходимостта от тестване на един или повече органи на тялото, който сигнал се показва на монитора на компютъра и се улавя в слушалките на субекта. Сигналът представлява серия от електромагнитни трептения, характерни за здрави органи. Всяко човешко тяло притежава свой специфичен спектър от електромагнитни трептения. Въпросът относно здравословното състояние може да бъде изследван и в отговор на този въпрос мозъкът дава обратна връзка, който след това се възприема от сензорите. Резултатът представлява състоянието на организма и на тялото.

Фитотерапия и Литотерапия:

Най-добра инвестиция за:

  • 1. Лекари и медицински лица
  • 2. Санаториуми и курорти
  • 3. Медицински клиники и центрове
  • 4. Центрове по източна медицина
  • 5. Диагностични кабинети
  • 6. Научно-изследователски центрове

Напълно сертифициран и лицензиран за употреба и продажба в Европейския Съюз:

Характеристика на приложения в комплекта Лаптоп:

  1. Процесор: CPU Intel i7-6700HQ
  2. Оперативна Памет: 8GB (RAM)
  3. Твърд Диск: 256GB SSD
  4. Дисплей: 15.6 инча
  5. Оперативна система: Windows 10 64 bit

Какво включва комплектът Biophilia Tracker X4 (Биофилия Тракер X4)?

1бр. алуминиев куфар

1бр. био-индукторни слушалки

1бр. биорезонансен апарат с метален корпус Biophilia Tracker X3 (Биофилия Тракер X3)

1бр. био-резонансна чашка

1бр. Лапроп (CPU: Intel i7-6700HQ, RAM: 8GB, SSD: 256 GB, дисплей: 15.6 inch, Windows 10 64 bit)

1бр. USB кабел

1бр. донгъл (криптиращо устройство)

1бр. USB флашка със софтуер, упътване, демо клип за работа (софтуера може да го поръчате на български, руски, английски, гръцки, турски, румънски, македонски, сръбски, албански, немски, италиански, френски, испански, както и др.)

Какво получавате от нас безплатно с комплекта Biophilia Tracker X3 4D NLS:

  1. Бърза доставка между 10 – 14 календарни дни!
  2. Безплатна доставка със „Спиди“ до адрес или офис на куриера!
  3. Безплатна помощ при инсталация на софтуера!
  4. Безплатно видео обучение за работа със софтуера + записване на урока, за да може после да тренирате сами!

Кратко видео на Biophilia Tracker X3:

 

КАТЕГОРИИ