BIOPHILIA GUARDIAN A3 NLS (БИОФИЛИЯ ГАРДИЪН) – КОТКИ

3,759.99лв.4,299.99лв. (-13%)

В наличност

Сравни

Как се е появила биорезонансната диагностика?

През 1972 г. немският учен Франц Морел предполага, че някои лекарства произвеждат електромагнитно излъчване. Според него това излъчване е в основата на терапевтичния ефект на лекарствата. Той заключва, че всички органи вибрират на различни честоти, а хомеопатичните лекарства „настройват“ тяхната биоелектрична активност. Ученият предполага, че ако засегнатите тъкани са третирани с определена честота, тогава те могат да бъдат върнати към нормалното им състояние.

Франц Морел помолва зет си да създаде устройство, което да „чете“ вибрациите на органите и да действа върху тях в отговор. Устройството, което създадоха, се смята за родоначалник на системите за биорезонансна диагностика.

Какво е биорезонансна диагностика?

Биорезонансната диагностика на тялото е ефективен метод за изследване и цялостна оценка на състоянието на организма. Методът на биорезонансно изследване помага да се идентифицират отклоненията във функционирането на органите и системите, ефективно открива паразити и патологични микроорганизми.

За диагностика се използват апарати за изследване на вегетативен резонанс, които измерват честотата и дължината на вълните, излъчвани от органите и системите на тялото. Инструментите сравняват измерванията с референтни стойности. Получените резултати се използват за поставяне на диагноза и формиране на индивидуални здравни програми, осъществявани с помощта на BRT апарати.

Една диагностична процедура дава пълна информация за текущото състояние на тялото. Идентифицират се слабости във функционирането на органите и системите, което дава възможност да се определи рискът от развитие на заболявания.

Биорезонансната диагностика ви позволява да идентифицирате паразити, патогенни бактерии и вируси, които се намират в тялото. С помощта на биорезонансно изследване е възможно да се установи източникът на алергии, непоносимост към различни козметични продукти или хранителни добавки.

БРТ диагностиката разкрива не само органични заболявания, които са придружени от промени в клетъчната структура на органите, но и функционални нарушения. Тази категория включва широк спектър от психосоматични заболявания, които традиционната медицина трудно диагностицира.

Добрите системи за биологична обратна връзка, като Biophilia Guradian A2 за коне, могат да проследят промените в патологията и инфекциите, като наблюдават характеристиките на тези дължини на вълните и промените в тъканите и клетките на тялото. Това използване на честотния анализ се основава на това невероятно откритие в естествените науки, което ни позволява да анализираме магнитния вихър на всеки биологичен обект. Биологичната обратна връзка е предназначена не само да помогне на коня при болка, но и да идентифицира специфичния биологичен проблем, за да се справи с него с естествена био-диагностична терапия.

Сканирането с био-диагностика на органи и тъкани не е всичко, за което са предназначени съвременните системи за биологична обратна връзка. Същата теория, доказана от естествените учени, важи и за терапията. Терапията с био-диагностична терапия се прилага отново с помощта на мозъчни неврони. Честотите, които са били открити от системата, могат да бъдат обърнати и изпратени обратно, за да се балансират проблемите и да върнат здравето на органите и системите.

Biophilia Guardian A3 NLS (БИОФИЛИЯ ГАРДИЪН) МЕТА-ТЕРАПИЯ:

Множествена мета-терапия: X3, X4, X5.

Мозъкът ще получи сигнал относно необходимостта от тестване на един или повече органи на тялото, който сигнал се показва на монитора на компютъра и се улавя в слушалките на субекта. Сигналът представлява серия от електромагнитни трептения, характерни за здрави органи. Всяка котка притежава свой специфичен спектър от електромагнитни трептения. Въпросът относно здравословното състояние може да бъде изследван и в отговор на въпрос мозъкът на субекта дава отговор, който след това се възприема от сензорите. Резултатът представлява състоянието на организма на Вашата котка.

Общо тестване на спектралните еталони:

A # ОРГАНОПРЕПАРАТ

B # БИОХИМИЧНА ХОМЕОСТАЗА (Хормонален Анализ)

C # ПАТОЛОГИЯ (Диагнози и Заболявания)

D # ХОМЕОПАТИЯ

E # АЛЕРГЕНИ

F # СТРАХОВЕ И ЕМОЦИЯ

G # МИРОЕЛЕМЕНТИ

H #ТЕНИИ

J # МЕТИЛИ (ПЛОСКИ ЧЕРВЕИ)

K # ​​НЕМАТОДИ

L # АЛОПАТИЯ

M # МИНЕРАЛНА ТАБЛИЦА

N # ВИТАМИННА ТАБЛИЦА

О # ХРАНА

P# БОЛЕСТИ ПО КОТКИТЕ

Факти за най-новия оригинален софтуер Biophilia Guardian A3 Котки:

1. Оборудване, изградено от модерна база еталони, със стилен дизайн и интерфейс свързан посредством USB със компютъра.
2. Biophilia Guardian A3-Котки има цифров сензор за задействане в модула и аналогов сензор за задействане, който е вграден в Bio-индуктора.
3. Има CE сертификат за регистрация.
4. Програмата работи стабилно на всяка операционна система Windows (XP, Vista,Windows7, Windows8/8.1/ Window10/ Window 11, MAC виртуална машина).
5. Програмата е преведена на много езици и се актуализира редовно.
6. Новите версии са достъпни за безплатно надграждане.
7. Софтуерът работи по-бързо, с по-добра съвместимост
8. По-висока разделителна способност.

Какво включва комплектът Biophilia Guardian A3 (Биофилия Гардиън А3)?

1бр. алуминиев куфар

1бр. био-индукторни слушалки

1бр. биорезонансен апарат с метален корпус Biophilia Guardian A3 (Биофилия Гардиън А3)

1бр. био-резонансна чашка

1бр. USB кабел

1бр. донгъл (криптиращо устройство)

1бр. USB флашка със софтуер, упътване, демо клип за работа (софтуера може да го поръчате на български, руски, английски, гръцки, турски, румънски, македонски, сръбски, албански, немски, италиански, френски, испански, както и др.)

Какво получавате от нас безплатно с комплекта Biophilia Tracker X4 4D:

 1. Бърза доставка между 10 – 14 календарни дни!
 2. Безплатна доставка със „Спиди“ до адрес или офис на куриера!
  1. Безплатно видео с инструкции за успешна инсталация на софтуера!
  2. Безплатно предварително записано пълно видео обучение включващо всички функции и възможности на софтуера + инструкции за бързо и ефективно разчитане на резултатите!
  3. Безплатни предварително записани видео материали с инструкции за иползване на:
  • Вегето Тест (Външен и Вътрешен)
  • Мета Терапия (Литотерапия и Фитотерапия)
  • Локализация
  • Прецизно огнище на изследване
  • Използване на NLS Анализ с еталон „Биохимична Хомеостаза“
  • Използване на Ентропичен Анализ с еталон „Патоморфология“
  • Изваждане на отчет за изследване (Изображения + Текст)
  • Запазване на картите на пациентите на компютъра и тяхното възстановяване в софтуера.
  • Други помощни видео материали с функции на софтуера.

  ВНИМАНИЕ: ВСИЧКИ ВИДЕО МАТЕРИАЛИ (ОБУЧИТЕЛНИ ВИДЕА И ДРУГИ ВИДЕО МАТЕРИАЛИ ОБЯСНЯВАЩИ ФУНКЦИИТЕ НА СОФТУЕРА) ПРЕДОСТАВЕНИ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН www.biorezonansi.com СА ПРЕДМЕТ НА АВТОРСКО ПРАВО И ЗАЩИТЕНИ ПО ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО. НИКОЙ И ПОД НИКАКВА ФОРМА НЯМА ПРАВО ДА РАЗПРОСТРАНЯВА, КАКТО В ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО, ТАКА И НА ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ ЕЛЕКТРОНЕН НОСИТЕЛ, ПРОДАВА, ПРЕПРОДАВА ИЛИ СПОДЕЛЯ С ТРЕТИ ЛИЦА. ПРИ УСТАНОВЕНИ НАРУШЕНИЯ ОТ СТРАНА НА КЛИЕНТИТЕ/ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, www.biorezonansi.com СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ДА ИЗПОЛЗВА ВСИЧКИ ЗАКОННИ МЕРКИ И СРЕДСТВА ОПРЕДЕЛЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

  Какво е нужно да направите, за да поръчате биорезонансен апарат за диагностика от нас?

  1. Да направите поръчка през онлайн магазина, като най-отдолу в поръчката имате поле „Допълнителна Информация“, където е нужно да ни напишете следните данни:
  • Физическо лице – ако желаете да Ви издадем проформа-фактура и последваща фактура за цялата сума на физическо лице. За да изготвим проформа-фактура ще са ни необходими: име, фамилия, адрес по лична карта, град по лична карта.
  • Юридически лица – ако желаете да Ви издадем проформа-фактура и последваща фактура за цялата    сума на юридическо лице. За да изготвим проформа-фактура ще са ни необходими: име на фирмата, ЕИК, адрес на регистрация, МОЛ (материално отговорно лице), град на регистрация.

  2. След приключване на поръчката, наш консултант ще се свърже с Вас за устно потвърждение по телефона и доуточняване на поръчката.

  3. След получаване на Вашето устно потвърждение относно поръчката, ние ще изготвим от наша страна проформа-фактура за 30% авансово плащане (капаро) от цялата стойност на продукта и ще Ви я изпратим по и-мейл (официален канал за кореспонденция).

  4. След получаване на авансовото плащане от Ваша страна по нашата фирмена банкова сметка в срок между 12 часа и 24 часа ще бъде поръчан Вашият апарат, поради часовата разлика с производителя!

  5. Наш консултант ще се свърже с Вас по телефона, за да Ви уведоми кога ще бъде изпратен Вашият апарат чрез куриер (Спиди или Еконт, по желание на клиента), като пратката ще бъде с наложен платеж за останалите 70% от цялата сума, също така ще бъде включена опция „преглед“, за да прегледате продукта и чак след това да заплатите сумата.

  Считано от 20.10.2023г., сертификат удостоверяващ преминат курс на обучение и даващ Ви право да използвате биорезонансния апарат за диагностика за комерсиални цели се издава след 14 календарни дни от датата на получаване на пратката от клиента.

Напълно сертифициран и лицензиран за употреба и продажба в Европейския Съюз:

Кратко видео на Biophilia A3 котки:

error: Съдържанието е защитено !!!

КАТЕГОРИИ