BIOPHILIA TRACKER X4 MAX 4D NLS (БИОФИЛИЯ ТРАКЕР X4 4D) + ЛАПТОП

8,299.99лв.9,100.00лв. (-9%)

В наличност

Сравни

Как се е появила биорезонансната диагностика?

През 1972 г. немският учен Франц Морел предполага, че някои лекарства произвеждат електромагнитно излъчване. Според него това излъчване е в основата на терапевтичния ефект на лекарствата. Той заключва, че всички органи вибрират на различни честоти, а хомеопатичните лекарства „настройват“ тяхната биоелектрична активност. Ученият предполага, че ако засегнатите тъкани са третирани с определена честота, тогава те могат да бъдат върнати към нормалното им състояние.

Франц Морел помолва зет си да създаде устройство, което да „чете“ вибрациите на органите и да действа върху тях в отговор. Устройството, което създадоха, се смята за родоначалник на системите за биорезонансна диагностика.

Какво е биорезонансна диагностика?

Биорезонансната диагностика на тялото е ефективен метод за изследване и цялостна оценка на състоянието на организма. Методът на биорезонансно изследване помага да се идентифицират отклоненията във функционирането на органите и системите, ефективно открива паразити и патологични микроорганизми.

За диагностика се използват апарати за изследване на вегетативен резонанс, които измерват честотата и дължината на вълните, излъчвани от органите и системите на тялото. Инструментите сравняват измерванията с референтни стойности. Получените резултати се използват за поставяне на диагноза и формиране на индивидуални здравни програми, осъществявани с помощта на BRT апарати.

Една диагностична процедура дава пълна информация за текущото състояние на тялото. Идентифицират се слабости във функционирането на органите и системите, което дава възможност да се определи рискът от развитие на заболявания.

Биорезонансната диагностика ви позволява да идентифицирате паразити, патогенни бактерии и вируси, които се намират в тялото. С помощта на биорезонансно изследване е възможно да се установи източникът на алергии, непоносимост към различни козметични продукти или хранителни добавки.

БРТ диагностиката разкрива не само органични заболявания, които са придружени от промени в клетъчната структура на органите, но и функционални нарушения. Тази категория включва широк спектър от психосоматични заболявания, които традиционната медицина трудно диагностицира.

На какъв принцип работят апаратите за биорезонансна диагностика?

Всеки орган, тъкан и клетка в нашето тяло има различна честота, която се предизвиква от въртенето на атомите в клетките. Когато мозъкът изпраща сигнали към тялото чрез гръбначния мозък посредством нерви и други молекулярни помощни средства. Докато връзката между мозъка и гръбначния стълб е непокътната, системите за диагностика могат да използват мозъка, за да приемат тази информацията. Биоелектричната активност на мозъчните неврони се усилва, така че сигналите, които са практически неоткриваеми от статистически флуктуации, могат не само да бъдат открити, но и изолирани и декодирани благодарение на системите за био-диагностика.

Добрите системи за био-диагностика, като Biophilia Tracker X4 MAX, могат да проследят промените в патологията и инфекциите, като наблюдават характеристиките на тези дължини на вълните и промените в тъканите и клетките на тялото. Това използване на честотния анализ се основава на това невероятно откритие в естествената наука, което ни позволява да анализираме магнитния вихър на всеки биологичен обект. Биологичната обратна връзка е предназначена не само да помогне на обикновените хора с болка, но и да даде възможност на хората да идентифицират специфичния биологичен проблем, за да се справят с него с естествена диагностична терапия.

Сканирането с био-диагностика на органи и тъкани не е всичко, за което са предназначени съвременните системи за биологична диагностика. Терапията с био-диагностика се прилага отново с помощта на мозъчни неврони. Честотите, които са били открити от системата, могат да бъдат обърнати и изпратени обратно, за да се балансират проблемите и да се върнат към здраво състояние.

Лесно е да се откажеш от нещо, което звучи странно, твърде хубаво, за да е истина или просто страховито! За съжаление много хора не дават шанс на био-диагностиката, докато не опитат всичко останало и не похарчат всичките си пари за различни медицински експерименти и лекарства. Все пак дори и за тях не е късно. Био-диагностиката е търпелива, ефективна и най-важното, посветена на това да помага на хората да върнат контрола върху своето здраве и тела. Устройствата, които са възможни чрез естествената наука, не влияят негативно на тялото по никакъв начин. Трудно може да намерите апарати за био-диагностика, защото те означават големи проблеми за медицинския бизнес, защото чрез превантивно третиране няма да имате нужда от толкова много лекарства или почти никакви.

Biophilia Tracker X4 MAX 4D е вид патоморфологичен, микробиологичен, биохимичен, имунологичен, фармакологичен, нутрицевтичен диагностичен уред и система за анализ на клиничната медицинска база данни. Биорезонансната или NLS-диагностиката има за цел получаване на информация за здравословното състояние с помощта на компютър и специални програми. Данните за обективно състояние на телесните тъкани, клетки, хромозоми и дори хормони се предават в реално време и моментално се декодират под формата на конкретни диагнози и препоръки.

Казано просто, това е усъвършенствано неинвазивно диагностично устройство за физикален преглед и система за анализ, използващо резонанса на светлинните вълни за сканиране и откриване на функционалното състояние на човешкото тяло или за проследяване на постепенно образуваните анормални състояния в тъканта, клетката, хромозомата , ДНК спирала, молекула или цял орган, след което осигурява лечение.

Апаратът Biophilia Tracker X4 MAX 4D NLS има добавена функцията за по-бързо сканиране на бактерии и вируси. Той е с AIO-Всичко в един компютър.

4D Торсионно сканиране:

Чрез най-иновативния начин на сканиране, а именно 4D торсионно сканиране, апаратът Biophilia Tracker X4 MAX 4D (Биофилия Тракер X4 4D) може да проникне по-дълбоко в сканираните органи и системи като много по-точно намира огнища на възпаление, наличие на патогени и микроорганизми.

Над 5000+ спектрални еталона:

 • A # ОРГАНОПРЕПАРАТИ
 • B # БИОХИМИЧНА ХОМЕОСТАЗА (Хормонален Анализ)
 • C # ПАТОМОРФОЛОГИЯ (Диагнози и Заболявания)
 • D # АЛЕРГЕНИ
 • E # МИКРООРГАНИЗМИ И ХЕЛМИНТИ (ПАРАЗИТИ, МИКРООРГАНИЗМИ, БАКТЕРИИ, ГЪБИЧК, ПАТОГЕНИ)
 • F # АЛОПАТИЯ (КОНВЕНЦИОНАЛНИ ЛЕКАРСТВА)
 • G # ХОМЕОПАТИЯ
 • H # ФИТОТЕРАПИЯ ((ЛЕЧЕНИЕ ЧРЕЗ ЦВЕТЯ И БИЛКИ)
 • I # ХРАНИТЕЛНИ И ПАРАФАРНАЦЕВТИКИ
 • J # ХРАНА
 • K # ​​ЛИТОТЕРАПИЯ (ЛЕЧЕНИЕ ЧРЕЗ БЛАГОРОДНИ КАМЪНИ)
 • L # МИРОЕЛЕМЕНТИ
 • M # ТЕРАПЕВТИЧНА КОЗМЕТОЛОГИЯ
 • N # БАХ ЦВЕТЯ
 • O # ЕКСТРАКТИ ОТ ЦВЕТЯ НА БАХ
 • S7 SAHARARA меридиани: VC + VG
 • S6 AJNA меридиани: MC + TR
 • S5 VISHUDHA меридиани: P + GI + Sk + Sd
 • S4 АНАХАТА меридиани : C + IG
 • S3 MANIPURA меридиани : F + VB + Fd + Ad
 • S2 SVADHISTHANA меридиани : R + V + Al + Ly
 • S1 MULADHARA меридиани: RP + E
 • Показатели за минерали
 • Витамини
 • Витамини и витаминоподобни вещества
 • SANUM: витамини, антиоксиданти, мин.препарати
 • Таблица с витамини
 • Алопатия (витамини и минерали)
 • Добавки (витамини и минерали) общо
 • Витамини и микроелементи често срещани
 • Микроелементи
 • Матрица на емоциите (ПОКАЗВА СТРАХОВЕ И ЕМОЦИИ)
 • Алопатия (витамин и суперелементи)
 • и т.н…

Чакра и Аура Анализ:

Чакрите са електромагнитното поле, което заобикаля всяко живо същество и се проявява във физическото поле чрез електрически заредени обекти, които се представят като различни цветове, които обграждат тялото. Това електромагнитно поле може да предостави информация относно емоционалното състояние на човек, качеството на съзнанието и ще определи нивото на здраве по отношение на отделен орган и системи от органи.

Биорезонансна терапия с биологична обратна връзка с Biophilia Tracker X4 MAX:

Технологията био-диагностика може да се погрижи за болката не само без да навреди на нашите органи или телесни тъкани, но и да ги подобри, като същевременно се отърве от болката! Единственият негатив за технологията за био-диагностика е, че тя е толкова далеч от съвременната медицина, повечето хора не знаят за нейното съществуване и следователно за нейните ползи. Колко прекрасно би било да имате система за био-диагностика в дома си, където бихте могли да помогнете на вашите деца, родители, приятели и съседи с нараняване, зъбна болка, храносмилане, плодовитост и толкова много други често срещани проблеми, с които хората се справят ежедневно. Това е от съществено значение за толкова много от нас и ако не в този момент, то определено някой ден в бъдещето, докато си проправяме път през живота.

Терапията с био-диагностика използва същите методи като сканирането на тялото с био-диагностика, тъй като използва мозъка и централната нервна система, за да приложи терапевтичните честоти към човека чрез биорезонансните слушалки. Biophillia Tracker X4 MAX се състои от база данни, която съдържа всички честоти на патогени, микроорганизми и здрави тъкани. Когато провеждаме терапия с био-диагностика, ние прилагаме подходящите честоти към органа и тъканите за възстановяване или деструктивни честоти за вредните микроорганизми, заемащи жизненоважни органи. Освен за специфична терапия на органи, болка или микроорганизми; има честоти на терапевтични растения, камъни и светлинни честоти, които дават възможности за терапия чрез различни методи.

Болката често се разбира погрешно и в много случаи симптомите са напълно несвързани с областта, от която идва болката. Повечето лекари разчитат на нас, на пациента, да им кажем какво не е наред и колко време продължава и откъде смятаме, че възниква проблемът. Симптомите на болката, които артикулираме, често се използват за поставяне на диагноза. Болката се третира много различно с технологията за био-диагностика, използва се като насочване и се приема много сериозно като симптом, но също така ни напомня за факта, че всичко в нашето тяло е свързано. С терапията за справяне с болката също трябва да слушаме и да признаем, че болката не е само наш враг и трябва да се отървем от нея възможно най-скоро, но че болката е спасител по свой собствен начин, който трябва да уважаваме.

Biophilia Tracker X4 MAX 4D определя не само вида на разстройството, но също така идентифицира тежестта на разстройствата. След измерването Biophilia Tracker X4 MAX 4D може да третира клиента с функцията META Therapy, Phytotherapy, Stone Therapy, Acupuncture Therapy и Iris Therapy.

Лечението се провежда на осем нива: първо върху молекулата, а след това върху ултра-структурата, ДНК спиралата, хромозомата, ядрото, клетката, тъканта, до целия орган, което го прави много ефективен и успешен. Потребителят може да наблюдава ефективността директно на екрана. Сравнителен анализ показва промените, които настъпват преди и след лечението.

Метатерапия:

Множество избори за метатерапия: X3, X4, X5.

Мозъкът ще получи сигнал относно необходимостта от тестване на един или повече органи на тялото, който сигнал се показва на монитора на компютъра и се улавя в слушалките на субекта. Сигналът представлява серия от електромагнитни трептения, характерни за здрави органи. Всяко човешко тяло притежава свой специфичен спектър от електромагнитни трептения. Въпросът относно здравословното състояние може да бъде изследван и в отговор на този въпрос мозъкът дава обратна връзка, който след това се възприема от сензорите. Резултатът представлява състоянието на организма и на тялото.

Фитотерапия и Литотерапия:

Най-добра инвестиция за:

 • 1. Лекари и медицински лица
 • 2. Санаториуми и курорти
 • 3. Медицински клиники и центрове
 • 4. Центрове по източна медицина
 • 5. Диагностични кабинети
 • 6. Научно-изследователски центрове

Напълно сертифициран и лицензиран за употреба и продажба в Европейския Съюз:

Характеристика на приложения в комплекта Лаптоп:

 1. Марка: DELL
 2. Процесор: 11 генерация Core i5-1135G7
 3. Оперативна Памет: 8GB (RAM)
 4. Твърд Диск: 512GB SSD
 5. Дисплей: 15.6 инча
 6. Оперативна система: Windows 11
 7. Цвят: Сребрист

Какво включва комплектът Biophilia Tracker X4 MAX (Биофилия Тракер X4 МАКС)?

1бр. алуминиев куфар

1бр. био-индукторни слушалки

1бр. биорезонансен апарат с метален корпус Biophilia Tracker X4 MAX 4D (Биофилия Тракер X4 МАКС 4D)

1бр. био-резонансна чашка

1бр. Лапроп (Core i5-1135G7, 8GB (RAM), 512GB SSD, 15.6 инча, Windows 11)

1бр. USB кабел

1бр. донгъл (криптиращо устройство)

1бр. USB флашка със софтуер, упътване, демо клип за работа (софтуера може да го поръчате на български, руски, английски, гръцки, турски, румънски, македонски, сръбски, албански, немски, италиански, френски, испански, както и др.)

Какво получавате от нас безплатно с комплекта Biophilia Tracker X4 MAX 4D + Лаптоп:

 1. Бърза доставка между 10 – 14 календарни дни с DHL!
 2. Безплатна доставка със „Спиди“ до адрес или офис на куриера!Безплатно видео с инструкции за успешна инсталация на софтуера!
 3. Безплатно предварително записано пълно видео обучение включващо всички функции и възможности на софтуера + инструкции за бързо и ефективно разчитане на резултатите!
 4. Безплатни предварително записани видео материали с инструкции за иползване на:
 • Вегето Тест (Външен и Вътрешен)
 • Мета Терапия (Литотерапия и Фитотерапия)
 • Локализация
 • Прецизно огнище на изследване
 • Използване на NLS Анализ с еталон „Биохимична Хомеостаза“
 • Изпозване на Ентропичен Анализ с еталон „Патоморфология“
 • Изваждане на отчет за изследване (Изображения + Текст)
 • Запазване на картите на пациентите на компютъра и тяхното възстановяване в софтуера.
 • Други помощни видео материали.

ВНИМАНИЕ: ВСИЧКИ ВИДЕО МАТЕРИАЛИ (ОБУЧИТЕЛНИ ВИДЕА И ДРУГИ ВИДЕО МАТЕРИАЛИ ОБЯСНЯВАЩИ ФУНКЦИИТЕ НА СОФТУЕРА) ПРЕДОСТАВЕНИ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН www.biorezonansi.com СА ПРЕДМЕТ НА АВТОРСКО ПРАВО И ЗАЩИТЕНИ ПО ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО. НИКОЙ И ПОД НИКАКВА ФОРМА НЯМА ПРАВО ДА РАЗПРОСТРАНЯВА, КАКТО В ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО, ТАКА И НА ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ ЕЛЕКТРОНЕН НОСИТЕЛ, ПРОДАВА, ПРЕПРОДАВА ИЛИ СПОДЕЛЯ С ТРЕТИ ЛИЦА. ПРИ УСТАНОВЕНИ НАРУШЕНИЯ ОТ СТРАНА НА КЛИЕНТИТЕ/ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, www.biorezonansi.com СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ДА ИЗПОЛЗВА ВСИЧКИ ЗАКОННИ МЕРКИ И СРЕДСТВА ОПРЕДЕЛЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

 1. Какво е нужно да направите, за да поръчате биорезонансен апарат за диагностика от нас?

  1. Да направите поръчка през онлайн магазина, като най-отдолу в поръчката имате поле „Допълнителна Информация“, където е нужно да ни напишете следните данни:
  • Физическо лице – ако желаете да Ви издадем проформа-фактура и последваща фактура за цялата сума на физическо лице. За да изготвим проформа-фактура ще са ни необходими: име, фамилия, адрес по лична карта, град по лична карта.
  • Юридически лица – ако желаете да Ви издадем проформа-фактура и последваща фактура за цялата сума на юридическо лице. За да изготвим проформа-фактура ще са ни необходими: име на фирмата, ЕИК, адрес на регистрация, МОЛ (материално отговорно лице), град на регистрация.

  2. След приключване на поръчката, наш консултант ще се свърже с Вас за устно потвърждение по телефона и доуточняване на поръчката.

  3. След получаване на Вашето устно потвърждение относно поръчката, ние ще изготвим от наша страна проформа-фактура за 30% авансово плащане (капаро) от цялата стойност на продукта и ще Ви я изпратим по и-мейл (официален канал за кореспонденция).

  4. След получаване на авансовото плащане от Ваша страна по нашата фирмена банкова сметка в срок между 12 часа и 24 часа ще бъде поръчан Вашият апарат, поради часовата разлика с производителя!

  5. Наш консултант ще се свърже с Вас по телефона, за да Ви уведоми кога ще бъде изпратен Вашият апарат чрез куриер (Спиди или Еконт, по желание на клиента), като пратката ще бъде с наложен платеж за останалите 70% от цялата сума, също така ще бъде включена опция „преглед“, за да прегледате продукта и чак след това да заплатите сумата.

  Считано от 20.10.2023г., сертификат удостоверяващ преминат курс на обучение и даващ Ви право да използвате биорезонансния апарат за диагностика за комерсиални цели се издава след 14 календарни дни от датата на получаване на пратката от клиента.

Кратко видео на Biophilia Tracker X4 MAX 4D:

КАТЕГОРИИ