Кои сме ние?
Ние сме екип от млади професионалисти, които имат за цел да Ви предоставят хранителни добавки (препарати) базирани изцяло на натурални съставки. Също така предлагаме и биорезонансни апарати за подпомагане на лечение на патогени, като алтернативен начин на конвенционалната медицина. Нашата мисия е да Ви предлагаме най-добрите продукти и препарати на най-изгодни цени!

История на пептидна компания No:1 „PEPTIDES“:

През 2010 г. се формира динамична, целенасочена компания – Изследователски и производствен център за ревитализация и здраве и за кратък период постигна високи показатели на развитие.

Компания PEPTIDES („Пептиди“) e водещa в областта на технологиите против стареене, пептидната и непептидната биорегулация. Днес продуктите са представени в много страни по света, отворени са над 600 представителства. В неговия арсенал има повече от 300 лекарства, които нямат аналози, както в Русия, така и в чужбина. Наскоро асортиментът включва много иновативни продукти, които са оказали глобално влияние върху развитието на компанията. Тези уникални продукти на основата на пептиди са способни да стартират процесите на подмладяване на всички нива, както и да осигурят цялостна професионална и ефективна грижа за кожата на лицето.

Приоритетната област на компанията е научноизследователската и развойна дейност в областта на програмите за превенция на стареенето и биоревитализация. Специалистите от научния отдел предлагат да разгледат проблема за стареенето от нов ъгъл и да се ангажират с премахването на последиците от него, а с предотвратяването на появата на свързани с възрастта промени, което ни води до извода, че красотата и младостта пряко зависят от състоянието на организма като цяло.

Безценен принос за развитието на компанията направи силен научен съюз с Санкт Петербургския институт по биорегулация и геронтология. Благодарение на това тясно сътрудничество хората по целия свят имат възможността да използват съвременни анти-ейдж технологии. Тя се основава на концепцията за активно дълголетие, която предполага своевременно, всеобхватно, безопасно и ефективно въздействие върху тялото с цел забавяне на процеса на стареене и постигане на активно дълголетие.

Социалните проекти са друга ключова област от дейността на компанията. На първо място, участие в сложната държавна програма „Активно дълголетие” под егидата на обществената организация „Лига на здравето на нацията”, която се ръководи от генералния директор на Научния център по сърдечно-съдова хирургия. А.Н. Бакулева, академик на Руската академия на медицинските науки Л. А. Бокерия. В момента в Русия са отворени шест Обществени приемни на Института по биорегулация и геронтология в Санкт Петербург.Те работят за тези, които искат да намерят отлично здраве, младост, активно дълголетие и да подобрят качеството на живот. Основните им задачи са подобряване на здравето на гражданите, предотвратяване на преждевременно стареене, насърчаване на здравословен начин на живот и поддържане на дълголетие.Те работят за тези, които искат да намерят отлично здраве, младост, активно дълголетие и да подобрят качеството на живот. Основните им задачи са подобряване на здравето на гражданите, предотвратяване на преждевременно стареене, насърчаване на здравословен начин на живот и поддържане на дълголетие.

За глобалния статус на компанията свидетелства фактът, че специалистите от научния отдел на компанията редовно участват в събитията на Международната асоциация по геронтология и гериатрия и постоянно споделят своя опит с чуждестранни колеги в областта на анти-ейдж медицината.


Компанията, непрекъснато подобрявайки качеството на своите продукти, продължава бързото си издигане до върховете на успеха и получава заслужени награди в престижни състезания. Първата и, разбира се, не последната победа беше наградата „Фирма No1” за 2016 г. с присъждането на почетното звание „Надежден доставчик на стоки и услуги” и връчването на почетната значка „За принос в развитието на националната икономика”.

За постижения в областта на опазването на околната среда и екологичната безопасност на производството, компанията получи сертификат за екокомпания през 2018 г. Полученият документ потвърждава, че компанията е екологична, всички нейни продукти, включително опаковките, отговарят на всички стандарти за екологична безопасност.

Научни консултанти на компанията:

Хавинсон Владимир Хацкелевич

Директор на Института по биорегулация и геронтология в Санкт Петербург, президент на Европейското регионално бюро на Международната асоциация по геронтология и гериатрия (IAGG), вицепрезидент на Геронтологичното общество на Руската академия на науките, главен геронтолог на Санкт Петербург, професор, доктор на медицинските науки, член-кореспондент РАМН, Заслужил учен на Руската федерация, лауреат на наградата на Министерския съвет на СССР, завърши обучение във ВМА на Киров. Основните интереси на Хавинсон Владимир Хацкелевич в областта на науката са съсредоточени в областта на клиничното и експериментално изследване на процесите на стареене, техните най-важни механизми

Рижак Галина Анатолиевна

Заместник-директор по изследвания и нови технологии на Санкт Петербургския институт по биорегулация и геронтология, Северозападен клон на Руската академия на медицинските науки, професор, доктор на медицинските науки. Висококвалифициран научен специалист в областта на експерименталното и клинично изследване на пептидни геропротективни агенти. Основната насока на нейните изследвания е изследването на механизмите на стареене и разработването на методи за профилактика и корекция на свързана с възрастта патология, базирани на патогенетичното използване на пептидни биорегулатори. Анатолиевна участва в разработването на технология и организацията на производството на 35 фармакологични препарати и хранителни добавки, одобрени от Министерството на здравеопазването на Руската федерация за медицинска употреба. Автор на 98 научни статии.

Мисия на компанията

Нашите световноизвестни усъвършенствани разработки помагат за придобиване на здраве, удължаване на младостта, активно дълголетие и подобряване на качеството на живот точно сега. Ние интегрираме анти-ейдж технологиите в начина на живот на милиони хора, като ги правим щастливи и успешни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КАТЕГОРИИ