АКУПУНКТУРНА ПИСАЛНА – АКУПУНКТУРНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ТОЧКИ

539.99лв.999.99лв. (-46%)

В наличност

Сравни

Това е безжична ръчна писалка, която стимулира акупунктурните точки, за да облекчи болката, като използва безвредни електрически импулси, а не игли. Той автоматично открива точките на меридианите със звукови сигнали показани на LCD екран, за да ви помогне лесно да идентифицирате зоната, която трябва да се третира. Простото натискане на върха върху кожата изпраща нискочестотни електрически импулси дълбоко в тъканта, за да помогне за активирането на естествената лечебна способност на тялото. Чувствителността и интензивността могат да се регулират според вашите индивидуални предпочитания за лечение. С три сменяеми накрайника за лице, тяло и уши. За използване в 3-5 минутни сесии до два пъти на ден. Включва калъф за съхранение. Не се използва с пейсмейкъри.

Характеристика:

Първата акупунктурна писалка с функция за интелигентно откриване на акупунктурните точки, можете да бъдете и лекар у дома. Разработен въз основа на теорията на традиционната китайска медицина, не вреди на човешкото тяло. Акупунктурата в традиционната китайска медицина може да помогне много при 43 вида заболявания. Приятен външен вид, изглежда като химикалка. Кутията е подходяща и за подарък.

Функции:

  • интелигентно откриване на точки
  • аудио подкани
  • функция за откриване/третиране на ключови точки
  • създаване на „семеен меридиан за дневни грижи“ – голям пробив в историята на китайската медицина
    чувствителността на откриване на акупунктура може да се регулира според различните типове кожа и кожни състояния
  • диапазон на регулиране на честотата: 1-16 Hz
  • удобен за потребителя дизайн, лесен за работа
  • продуктът е спечелил награди на дванадесето международно изложение за здраве в Китай. Награда за напредък в науката и технологиите
  • продуктите са преминали CE сертификация
  • продуктът спечели два национални патента.

Как да го използвате? (Важни стъпки):

Ако кожата е суха, устройството няма да работи!!! Tрябва да нанесете малко гел, крем или лосион върху кожата преди употреба. Въвеждане на различни настройки за регулиране на устройството: (вариращи за различни кожи) в Hz копче: Копче „Hz“ до най-голямата стойност. Копче SEN: “2” (Ако зададете „SEN’ на 2, няма звукови сигнали и светлината не мига, моля, преместете копчето „SEN“ по-високо стъпка по стъпка, за да достигнете непрекъснат звуков сигнал и светлината да мига (2 пъти на второто е хубаво).ако настройките за чувствителност са твърде високи, това ще доведе до неточно откриване. ON/OFF/INT: “4” (копчето „INT“ е настроено по-високо, толкова по-шоково усещане ще получите. По-добре е да зададете стъпка по стъпка интензитета)

КАТЕГОРИИ