ГИНЕКОЛОГИЧЕН АПАРАТ ЗА ЛАЗЕРНА ТЕРАПИЯ (GYNECOLOGY LASER THERAPY)

1,359.99лв.1,999.99лв. (-32%)

В наличност

Сравни

1.650NM ЛАЗЕРНА ФУНКЦИЯ:

650nm лазерно облъчване може да проникне през еластичните влакна на вагиналната стена, да подобри вагиналния кръвен поток, да снабди вагината с кислород и хранителни вещества, да възстанови увредената тъкан от еластични влакна, да стимулира сухотата и релаксацията на вагината, да засили силата на разтягане на мускула около вагина за постигане на стягащ ефект.

2. ВИБРАЦИОННА ФУНКЦИЯ:

Лазерното устройство може да подобри вагиналната чувствителност и лазерът с ниско ниво се използва широко в клиниката над 20 години по целия свят и резултатите от клиниката показват, че лазерът с ниско ниво има ефект върху лека цервикална ерозия, цервицит и лек неспецифичен вагинит и вагинално затягане.

 

3. Ефикасност:

Противовъзпалително, противотуморно, детоксикиращо/елиминира миризмите и сърбежа, подобрява вискозитета на кръвта, насърчава кръвообращението.

4. IPX4 водоустойчив.

Устройството се състои главно от полупроводников LED модул, сонда за осветяване, система за контрол на времето, система за захранване.

 

Забележка: Забранено от бременни жени

Стъпки на операцията

A. Свържете захранващата линия на хоста към захранването и свържете необходимата сонда към терминала за използване.

B. Включете превключвателя на захранването на гърба на хоста и хостът ще стартира със звук на „капене“. Работното време по подразбиране е 30 минути.

C. Клавиш за време, валидно кратко натискане, време, задаване за 10 минути, 20 минути, 30 минути, 40 минути, 50 минути, 60 минути.

D. Старт стоп бутон, кратко натискане валидно, кратко натискане старт стоп клавиш за стартиране/пауза на текущия изход на функцията.

E Ключ за превключване, кратко натискане ефективно, кратко натискане на клавиш за превключване, можете да превключите изходното състояние на текущата червена и синя функция в реално време. Продуктът е в състояние на излъчване на червена светлина по подразбиране, когато е включен. В състояние на излъчване на червена светлина, съответната „червена“ индикаторна светлина на продукта свети; когато се превключи в състояние на излъчване на синя светлина, съответната „синя“ светлинен индикатор на продукта свети.

F. Натиснете бутона за интензитет за кратко време, за да има ефект. Съответната предавка има ниво на интензитет 1, ниво на интензитет 2 и ниво на интензитет 3. Натиснете бутона за интензитет за кратко време, за да превключите състоянието на интензитет на текущата червена/синя светлина в реално време. Съответният индикатор за интензивност на продукта светва синхронно. Продуктът се стартира с ниво на интензивност 1 по подразбиране.

Ж. Работата с бутоните на продукта е придружена от съответния подканващ звук на зумера като подкана.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Функция за синхронизиране 0-60 минути непрекъснато регулируема. Сигналите за затопляне ще бъдат изпратени, след като лечението приключи.
Охлаждаща функция на обработващата глава, повърхностната обработка е не повече от 55°C
Отделяне на озон ≥10 mg/h
Относителна влажност: ≤80%
Температурен диапазон: 5-40°C

Съдържание на комплекта:

  • 1 x Хост
  • 1 x Гинекологичен стик
  • 1 x Единична модулна сонда
  • 1 х Ръководство
  • 1 х Гаранционна карта
  • 1 x Захранващ адаптер

КАТЕГОРИИ