НОВ МОДЕЛ АПАРАТ ЗА МИЛИМЕТРОВА ТЕРАПИЯ – ЛЕЧЕНИЕ НА РАК, ДИАБЕТ, ПРОСТАТИТ

2,899.90лв.3,299.90лв. (-12%)

В наличност

Сравни

Какво представлява терапията с милиметрови вълни?

Милиметровата вълна е 1-10 mm електромагнитна вълна, равна на честотен диапазон 300GHZ-30GHZ, тя е електромагнитна вълна с ниска мощност, къса дължина на вълната, висока честота и се намира в обмена на светлинната вълна, наричана още електромагнитна вълна с изключително висока честота.

Електромагнитната терапия с милиметрови вълни се допълва чрез енергия през меридианите, пътищата на телесните течности, невронните пътища, за регулиране на имунната система на пациента.

Как се прилага терапията с милиметрови вълни?

Милиметровата вълна е вид зелена терапия, която е безопасна, ефективна и нетоксична, без странични ефекти, нейната уникална „Електромагнитна резонансна теория за кохерентни трептения и нетермичен отдалечен ефект“, има видим ефект върху биологичните макромолекули, върху клетката и висцералния орган, насърчава растежа на хематопоетичните клетки, подобрява функцията на имунната система на тялото, насърчава регенерацията на възстановяването на тъканите, насърчава абсорбцията на възпалението и спомага за заздравяване на язви, координиране на физиологичната функция на тялото чрез резонансния ефект на честотата на трептене, като по този начин се получават значителни биологични ефекти.

Основни функции:

  1. Без загряващ ефект – този метод не лекува заболяванията чрез повишаване на телесната температура. При лечение на заболявания няма загряване и няма болка. Международно призната зелена терапия.

  2. Дистални ефекти – милиметровата вълна може да се проведе през междуклетъчните, невралните, раменните и други части на тялото. Милиметовата терапия се провежа по меридианите в тялото като директно оказва влияние в точката, където се намира проблема, достигайки до дълбочината на лезията.

  3. Комулативният ефект на времето – лечението чрез този вид милиметрова терапия отнема време, за да се почувстват резултатите. Колкото по-интензивено използвате уреда в проблемните зони, толкова по-голям възстановителен ефект ще почувствате, който ще бъде видим. Милиметровата терапия може да бъде използвана, както като самостоятелна начин за лечение, така и в комбинация с прием на лекарства или други алтернативни методи на лечение.

Болести, които могат да се третират с апарат за милиметрова терапия: Усложнения на диабета (диабетна кожна язва/диабетно стъпало/свързано с диабет заболяване), облекчаване на болката, тумори и рак (рак на белия дроб, рак на черния дроб, рак на бъбреците, рак на гърдата…), умори, простатит и др.

КАТЕГОРИИ