АПАРАТ ЗА МИЛИМЕТРОВА ТЕРАПИЯ – ЛЕЧЕНИЕ НА РАК И ДИАБЕТ

2,429.99лв.3,199.99лв. (-24%)

В наличност

Сравни

Какво представлява терапията с милиметрови вълни?

Милиметровата вълна е 1-10 mm електромагнитна вълна, равна на честотен диапазон 300GHZ-30GHZ, тя е електромагнитна вълна с ниска мощност, къса дължина на вълната, висока честота и се намира в обмена на светлинната вълна, наричана още електромагнитна вълна с изключително висока честота.

Електромагнитната терапия с милиметрови вълни се допълва чрез енергия през меридианите, пътищата на телесните течности, невронните пътища, за регулиране на имунната система на пациента.

Апарат за милиметрова вълнова терапия

Показания:

Усложнения на диабета (диабетна кожна язва/диабетно стъпало/свързано с диабет заболяване), облекчаване на болката, тумори и рак (рак на белия дроб, рак на черния дроб, рак на бъбреците, рак на гърдата…) и тумори, простатит и др.

Характеристики на апарата за терапия с милиметрови вълни:

1. Безболезнено, без опасност от възникване на инфекция, без лекарства.
2. Без радиация, без топлинно увреждане, без страничен ефект.
3. Безопасен, има двупосочен регулиращ ефект.
4. Може да коригира или възстанови имунната функция на пациентите, да подобри устойчивостта на организма в борбата му с болестта.
5. Високо ефективен, добър дългосрочен лечебен ефект, не е лесно да се появи отново.
6. Използва се не само в медицината, но също така е идеален за семейно домашно медицинско оборудване.

Приложение на милиметрови вълни

Милиметровата вълна е вид зелена терапия, която е безопасна, ефективна и нетоксична, без странични ефекти, нейната уникална „Електромагнитна резонансна теория за кохерентни трептения и нетермичен отдалечен ефект“, има очевиден ефект върху биологичните макромолекули, клетката и висцералния орган, може да насърчи растежа на хематопоетичните клетки, подобряване на функцията на имунната система на тялото, насърчаване на регенерацията и възстановяването на тъканите, насърчаване на абсорбцията на възпалението и заздравяването на язвата, координиране на физиологичната функция на тялото чрез резонансния ефект на честотата на трептене, като по този начин се получават значителни биологични ефекти.

Основни функции

1. Нетермични ефекти

Милиметровата терапия не лекува заболявания чрез повишаване на телесната температура. При лечението на заболявания, без нагряване, без болка, без симулация, международно призната зелена терапия.

2. Дистални ефекти

Милиметровата вълна може да се проведе през междуклетъчните, невралните, раменните и други средства на меридиана през точката на облъчване върху биологичната активност или дори ефекта на тялото до дълбочината на лезията.

3. Кумулативният ефект на времето

Възстановяването и адаптирането на клетките с милиметрови вълни ще отнеме известно време с увеличаването на броя на леченията: колкото по-интензивен е ефектът на милиметровите вълни върху биологичните ефекти на тялото, ефектът от лечението е по-очевиден.

Терапията с милиметрови вълни може да се прилага при много специални случаи, или като отделна терапия, или в комбинация с различни други медицински методи за безопасна употреба.

КАТЕГОРИИ